Järfälla Kommun

Joakim från ICA Kallhäll är Årets företagare i Järfälla 2024

Dela

Joakim Enerstrand som driver ICA Nära Kallhäll utses till Årets företagare i Järfälla 2024. Utmärkelsen är ett årligen återkommande samarbete mellan Företagarna och Järfälla kommun. 

Årets företagare Joakim Enerstrand och Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande.
Årets företagare Joakim Enerstrand och Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande.

– Jag är otroligt tacksam och ödmjuk inför att ha utsetts till Årets företagare, säger Joakim. Det känns väldigt hedersamt när jag har försökt att bidra till att aktivt förbättra närområdet i flera år. Det här känns som ett kvitto på det arbetet. Jag är som sagt otroligt tacksam!

Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande, överlämnade diplom tillsammans med Eva Röste, vice ordförande Företagarna Järfälla.

– Det är oerhört glädjande att i år få dela ut utmärkelsen Årets företagare till Joakim Enerstrand på ICA Kallhäll. Hans driv och sociala engagemang är av stor betydelse för många människor i kommunen. Vi ser mycket fram emot att Joakim fortsätter bidra till att utveckla Kallhäll, men också i hans kommande engagemang i Företagarna Järfälla, säger Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande.

Motivering

Joakim Enerstrand på ICA Nära Kallhäll gör med sitt starka engagemang och fokus på social hållbarhet en verklig skillnad för lokalsamhället.

Med ett tydligt kundfokus har han skapat en butik som inte bara möter behoven hos invånarna i Kallhäll, utan också aktivt förbättrar hela lokalsamhället. Sedan Joakim startade sin ICA-butik har han starkt bidragit till att skapa en plats där människor kan mötas och umgås på ett positivt sätt.

Han har på kort tid blivit en viktig del av samhället genom sitt nätverkande och sitt engagemang i olika sociala projekt, inte minst genom sitt samarbete med skolan. Joakim har visat sig vara en företagare som verkligen bryr sig om Kallhäll och som arbetar aktivt för att göra Kallhälls centrum bättre.

Nyckelord

Kontakter

Eva Ullberg (S)Kommunstyrelsens ordförande

Presskontakt: Christopfer Gummesson, 070-301 98 40 eller christopfer.gummesson@jarfalla.se

Tel:070-301 98 40

Bilder

Årets företagare Joakim Enerstrand och Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande.
Årets företagare Joakim Enerstrand och Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande.
Ladda ned bild

Länkar

Om oss

Järfälla strax nordväst om Stockholm, med sina grönområden, sin Mälarkust och sitt fantastiska kollektivtrafikläge, är en attraktiv inflyttningskommun. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Järfälla växer, och samtidigt som det byggs nya attraktiva bostäder planerar vi för tusentals nya jobb i attraktiva kontorslägen, högre utbildning och fler besökare.

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye