Järfälla Kommun

Järfällafestivalen 2024 – folkfest i Jakobsberg!

Dela

Den 7 september förvandlas Jakobsbergs Centrum till ett färgsprakande festivalområde, redo att välkomna besökare till Järfällafestivalen 2024. Järfällafestivalen, som arrangeras för nionde gången, är ett sätt att bygga gemenskap mellan nya och gamla Järfällabor och samtidigt stärka platsen Jakobsberg.

Bild med texten Järfällafestivalen 2024 och datumet 7 september.

Festivalen bjuder på en dag fylld av live-uppträdanden som kommer att få publiken att dansa, samt en marknad fylld med smakrika maträtter och unika hantverk. Dessutom finns prova-på-aktiviteter som garanterat sätter leenden på läpparna hos både stora och små.

– Järfällafestivalen är ett fantastiskt tillfälle att stärka gemenskapen, synliggöra föreningslivet och liva upp Jakobsbergs centrum. Jag ser fram emot att välkomna både nya och gamla besökare till Jakobsberg för en riktig folkfest, säger Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande i Järfälla.

Järfällafestivalen är ett samarrangemang där Järfälla kommun samarbetar med Jakobsbergs Centrum, Järfällahus och föreningslivet. Under festivalen erbjuds bland annat musik, kultur och andra festligheter. Järfälla kommun är huvudarrangör.

– Samarbetet med våra medarrangörer, lokala föreningar, kommunens verksamheter och begåvade artister kommer göra Järfällafestivalen 2024 till en minnesvärd upplevelse för besökarna, säger Sara von Post, projektledare för Järfällafestivalen.

Uppdateringar om Järfällafestivalens artistuppträdanden och andra nyheter kommer att finnas på Jarfalla.se/festival eller på Instagram (@jarfallafestivalen).

Under sommaren 2024 presenteras huvudartisterna.

Nyckelord

Kontakter

Eva Ullberg (S)Kommunstyrelsens ordförande

Presskontakt: Christopfer Gummesson, 070-301 98 40 eller christopfer.gummesson@jarfalla.se

Tel:070-301 98 40

Länkar

Om oss

Järfälla strax nordväst om Stockholm, med sina grönområden, sin Mälarkust och sitt fantastiska kollektivtrafikläge, är en attraktiv inflyttningskommun. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station ihop med Jakobsberg fram till en regional stadskärna med ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Järfälla växer, och samtidigt som det byggs nya attraktiva bostäder planerar vi för tusentals nya jobb i attraktiva kontorslägen, högre utbildning och fler besökare.

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye