Avesta kommun inviger en ny förskola

Dela

Förskolan Blåkullen är redo att invigas. Torsdagen den 31 augusti 16.00 börjar invigningsceremonin med tal och klippning av band.

På torsdag, den 31 augusti klockan 16.00, är det dags. Kommunens nya och centralt belägna förskola redo att invigas.

Tal kommer hållas av Kurt Kvarnström, Styrelsens ordförande i Gamla Byn AB, Mikael Westberg, ordförande i Bildningsstyrelsen (S) och förskolans rektor Titti Juhlin tillsammans med förskolans barn. Sedan är det dags att klippa bandet och efter det är alla besökare välkomna in på öppet hus i de nya lokalerna där det bjuds på snittar och bubbel.

Välkommen!

Arrangörer: Bildningsförvaltningen, Avesta kommun och Gamla Byn AB

Tid: 16.00-18.00

Plats: Prästgatan 37

Nyckelord

Kontakter

När du kommer till Avesta känner du styrkan i älven och värmen från människorna. En 400-årig industrihistoria blandar sig med allt det gröna, hissnande vackra i Koppardalen. Här hittar du kraften från stålet som formats vid martinugnarna under århundraden, idag en styrka hos alla de företag som hittar hit. Här är det enkelt att verka, leva och andas. Dra några djupa andetag och dina lungor fylls av energi. Här finns plats för udda och lagom, visenter och köpcentrum. Masar och skating. Avesta är där utomhus är mer än Stora och Lilla Helvetet.

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum