Radar Group

Radar Summit 9 november: Utmaningar och möjligheter för IT- och tech i en svår geopolitisk situation

Dela

Radar Summit äger rum i Stockholm den 9 november, där analysföretaget Radar samlar närmare 700 beslutsfattare inom IT och tech för att säkerställa ökade insikter och bättre strategiska beslut i en krävande tid för många verksamheter. -Omvärldsanalys och riskstyrning har aldrig varit viktigare, och det kräver att svenska och nordiska verksamheter stärker sin totala verksamhetsförmåga, säger styrelseordföranden i Radar, Hans Werner.

Hans Werner i Radar
Hans Werner i Radar

Under dagen kommer Hans Werner också presentera de senaste insikterna kring geopolitik, realpolitik, säkerhetspolitik, inflation, kostnadsutveckling, energiförsörjning och säkerhet. Ta också del av Radars spännande nya analys runt IT-kompetensområdet. På scenen kommer globala och nordiska företag att dela med sig av sin kompetens, och det kommer finnas möjligheter att bygga relationer och träffa viktiga beslutsfattare inom den nordiska tech-sektorn. 

Experter från Radar, partners och kunder kommer att ge nya insikter om ämnen som AI, molntjänster, regulatorisk påverkan, NIS2 och säker digitalisering, cybersäkerhetsutmaningar, konkurrenskraft och budgetfrågor för beslutsfattare inom tech. 

Anmäl dig till evenemanget här: 
https://radarsummit23.event.radargrp.com 

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Om Radar 

Radar betjänar över 14 000 kunder i Norden och grundades 2007 av Hans Werner. Radars branschexperter ger råd inom IT-ledning, strategi, sourcing och affärsutveckling. Prioriteringar och nyckeltal delas av kunder som är beslutsfattare från både leverantör- och köparsidan. Radar följer den underliggande regulatoriska utvecklingen, marknadsutvecklingen och teknologitrender som påverkar grunden för IT-verksamheter och ger råd och rekommendationer om hur utvecklingen kan hanteras. Radar har nyligen expanderat sin verksamhet till Norge och har över 20 anställda med huvudkontor i Stockholm, Sverige, samt kontor i Göteborg och Oslo. Läs mer på https://radargrp.com

Följ Radar Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Radar Group

Skatteverket väljer Radar Group som leverantör av regional rådgivning samt omvärldsbevakningstjänst20.5.2024 08:55:20 CEST | Pressmeddelande

Skatteverket har valt Radar Group som ramavtalsleverantör av regional omvärldsbevakningstjänst till ett uppskattad värde av 50 MSEK. Upphandlingen har initierats av eSamverkansprogrammet (eSam), och ramavtalen kan avropas av eSams 38 medlemsorganisationer. -Vi är glada för förtroendet, och ser fram emot att leverera rådgivningstjänster med ett dedikerat fokus på den nordiska och svenska IT-marknaden där regionala skillnader har en direkt påverkan på svenska myndigheter, säger arbetande styrelseordförande i Radar, Hans Werner.

Nya insikter från Radar: Den svenska hotbilden och cybersäkerhetsmognad för svenska verksamheter18.3.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

På Radar Security den 26 mars 2024 samlas återigen beslutsfattare inom IT och Tech för en dag fylld med insikter och inspiration för riskhanteringssarbetet och verksamhetsåret 2024. "Sverige har blivit medlem i NATO, vilket ökar aktiviteten kring desinformation och destabilisering mot Sverige. I denna virvel av geopolitiska förändringar och ekonomiska utmaningar, där stormakter spelar ett högriskspel med både energi och teknik som insatser, framstår Sveriges väg framåt som en balansakt mellan globala trender och nationell försiktighet," säger Hans Werner, arbetande styrelseordförande på Radar.

Radar i nytt strategiskt samarbete med Nordlo21.2.2024 09:09:57 CET | Pressmeddelande

IT-företaget Nordlo, som har fokus på IT-infrastruktur, molntjänster och säkerhet väljer Radar som rådgivnings- och analyspartner för deras nordiska verksamhet. – Både Radar och Nordlo spelar en viktig roll i att förse företag och samhället i stort med rätt insikter inom IT, digitalisering och säkerhet. På Radar gör vi det för att vara en relevant och bra sparringpartner så att svenskt näringsliv ska vara hållbart och konkurrenskraftigt, säger Hans Werner, grundare och arbetande styrelseordförande på Radar.

Radar Summit West i Göteborg den 25 januari med nya insikter för it-beslutsfattare18.1.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

På Radar Summit West den 25 januari 2024 samlas återigen beslutsfattare inom IT och Tech för en dag fylld med insikter, inspiration och nätverkande. Radar West är en inspirationsdag som ger avstamp för verksamhetsåret -24. Det blir en fullspäckad dag med inspiration, nätverkande, kompetensutveckling, framtidsspaningar och rapportsläpp kring Radars senaste insikter. "Sverige har ansökt om NATO-medlemskap, vilket ökar aktiviteten kring desinformation och destabilisering mot Sverige. I denna virvel av geopolitiska förändringar och ekonomiska utmaningar, där stormakter spelar ett högriskspel med både energi och teknik som insatser, framstår Sveriges väg framåt som en balansakt mellan globala trender och nationell försiktighet," säger Hans Werner, arbetande styrelseordförande på Radar.

Radar förstärker teamet med Joakim Djurberg som marknadsanalytiker5.12.2023 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Radar är stolta över att kunna meddela rekryteringen av Joakim Djurberg som ny marknadsanalytiker med redaktionell inriktning. Joakim har bakgrund inom journalistik och har bevakat den svenska IT-branschen sedan 2005. I sin nya roll som marknadsanalytiker kommer Joakim Djurberg att fortsätta hålla ett vakande öga över den svenska IT-landskapet. Joakims marknadsanalytiska bidrag kommer att kunna läsas regelbundet i Radars digitala kanaler – såväl existerande som nya.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye