Consid

Consid prisas av Optimizely: "Beviset på det enastående arbete våra team lägger ner"

Dela

It- och kommunikationsföretaget Consid är Optimizelys ”Rising Star Solution Partner of the Year” i hård konkurrens med flera hundra andra Optimizely-partners. Priset delades ut i veckan under megaeventet Opticon i Stockholm.

Consid tog emot pris som ”Rising Star Solution Partner of the Year”.
Consid tog emot pris som ”Rising Star Solution Partner of the Year”.

– Det är med stor glädje och stolthet vi tar emot den här utmärkelsen som framstående samarbetspartner med Optimizely. Det är beviset på det enastående arbete våra team lägger ner varje dag för att ge våra Optimizely-kunder en exceptionell upplevelse. Det här erkännandet stärker vår övertygelse om det framgångsrika partnerskapet med Optimizely och motiverar oss att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar och innovationer inom Consid CX, säger Patrik Zenno, Business Line Manager Consid CX.

Consid prisas alltså exklusivt som ”Rising Star Solution Partner of the Year” i konkurrens med flera hundra andra Optimizely-partners. Utmärkelsen ges till den partner som visat störst tillväxt, gjort störst framsteg i att leverera innovativa digitala kundupplevelser och utvecklat samarbetet med Optimizely mest senaste året.

Optimizely är en marknadsledande plattform för CMS, e-handel och experimentering som Consid använder för att utveckla digitala lösningar och tjänster som hjälper företag och organisationer att leverera digitala kundupplevelser i världsklass.

Consid erbjuder sina kunder Optimizely-lösningar sedan 15 år tillbaka och har idag fler än 100 medarbetare med expertis inom plattformen och fler än 75 kunder, däribland flertalet globala koncerner och större myndigheter.

– Vårt partnerskap med Optimizely är viktigt för oss. Det ger inte bara tillgång till avancerade verktyg och tjänster inom digitala kundupplevelser, utan det stärker också vår position som ledande leverantör av digitala lösningar. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder det allra bästa, och Optimizely möjliggör just det, säger Peter Hellgren som är vd för Consid.

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Consid är ett av landets snabbast växande företag och är verksamt inom it, management och kommunikation. Med över 2 000 anställda, fördelade på ett 40-tal kontor i Sverige och utlandet, omsatte bolaget 2,1 miljarder kronor 2022.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye