WERECKI PROMOTION  COMPANY

Ida Redig släpper nya jullåtar lagom till den första advent "God Jul"

Dela

Ida Redig släpper nya jullåtar den 1 december med EP:n "God Jul" singeln tagen från skivan är "När Julen är här". Parallellt är Ida dessutom aktuell med egna Julkalender “God Jul med Ida Redig” och sänds varje dag fram till julafton på hennes Youtube-kanal. Här blir det berättelser, överraskningar med både egna jullåtar och covers på julklassiker.

Pressbild

Ida Redig släpper nya jullåtar den 1 december med EP:n "God Jul" singeln tagen från skivan är "När Julen är här". Parallellt är Ida dessutom aktuell med egna Julkalender “God Jul med Ida Redig” och sänds varje dag fram till julafton på hennes Youtube-kanal. Här blir det berättelser, överraskningar med både egna jullåtar och covers på julklassiker.

Förhandslyssna på  EP:n "God Jul" och singeln "När Julen är här" redan idag via (ORCHARD): Lyssna här...
Julkalender "God Jul med Ida Redig" via (YOUTUBE): Se här...

-Det finns julklassiker och så finns det blivande julklassiker! "När julen är här" är för mig redan odödlig. En blivande julklassiker. Jag gjorde min allra första julkalender förra året och det blev väldigt uppskattat av både gamla och nya följare som mer eller mindre krävde att jag skulle göra samma sak även i år. En tradition att hålla fast vid, säger Ida Redig. 

Med närmare 40 miljoner streams på Spotify har Göteborgskan Ida Redig blivit en av Sveriges etablerade och älskade artister med sitt egenproducerade popsound och sin röst. Hon har sedan debuten byggt upp en bred repertoar, som spänner över genres och sound. Ida Redig var tidig med att jobba genrelöst och det är fortfarande ett av hennes signum. Ida Redigs ID är starkt och det krävs bara början på en låt för att veta vem som sjunger

Hennes bredd syns också i de sammanhang hon dykt upp i, som inkluderar allt från medverkan i "Melodifestivalen" till SKAP:s nominering för “Årets bästa musikproducent“. Under producentnamnet "GIRL" har Ida Redig gjort musik till reklam- och filmmusik världen över - bland annat SJ:s populära reklamfilmer med låten "This is the way" och "Gåsmamman". Hon var också artisten bakom låten till fotbollslaget BK Häcken som gjorde en historisk allsvensk vinst 2022. 

Singeln "Julen är här" är första spåret tagen från EP:n "God Jul" med release den 1 december 2023.

STRANGE DUCK RECORDS

För ytterligare info, intervju-förfrågningar och radiopromotion kontakta: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

PR: WERECKI PROMOTION werecki.com

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye