WERECKI PROMOTION  COMPANY

"Klas Klättermus" ett äventyr fyllt med glädje och musik på turné våren 2024!

Dela

Föreställningen är baserad på den älskade boken av den norske författaren Thorbjörn Egner och utlovar en oförglömlig upplevelse för alla åldrar. Regissören Göran Lohné och koreografen Sandra Lidberg har samlat några av landets mest begåvade artister runt om i landet. Turnépremiär blir det den 4:e februari.

Teaterföreställningen "Klas Klättermus" är fylld med äventyr, glädje, musik, dans och sång som får en att skratta och le som aldrig förr på turné våren 2024. Föreställningen är baserad på den älskade boken av den norske författaren Thorbjörn Egner och utlovar en oförglömlig upplevelse för alla åldrar. Regissören Göran Lohné och koreografen Sandra Lidberg har samlat några av landets mest begåvade artister runt om i landet. 

Turnépremiär blir det den 4:e februari och totalt 8 orter får besök av turnéversionen av "Klas Klättermus" runt om i landet.

"Klas Klättermus" är ett äventyr som tar oss in i den förtrollande världen av små gnagare. I centrum står Klas Klättermus och hans goda vän Mårten Skogsmus, dessa äventyrliga och modiga möss. Hans äventyr och möten med andra skogsdjur är hjärtevärmande och lärorika, och de kommer att få dig att skratta, sjunga och dansa med glädje.

Låtarna är fängslande som fångar känslorna och äventyret i berättelsen. Sången är inte bara underhållande, den är också pedagogisk och lär oss vikten av samarbete, vänskap och att våga vara modig när det behövs som mest. Dansen i föreställningen är spektakulär syn att skåda. 

En av de mest underbara sakerna med "Klas Klättermus" är dess förmåga att nå människor i alla åldrar. Barnen kommer att älska den charmiga berättelsen om Klas och hans vänner, medan vuxna kommer att uppskatta de subtila budskapen om vänskap, äventyr och att vara trogen mot sig själv. Detta är en föreställning som skapar minnen som varar livet ut och ger familjer en möjlighet att koppla av och ha roligt tillsammans. 

Scenografin är fantastisk och detaljerad, och den tar dig med på en resa genom olika delar av skogen där Klas och hans vänner äventyras – en föreställning som kommer att förtrolla ditt hjärta!

Turné våren 2024: 
4 feb Karlstad, Scalateatern
25 feb Alingsås, Palladium
2 mars Ystad, Teater 
3 mars Malmö, Palladiu, Sagateaternm
9 mars Borås, Sagateatern
10 mars Borås, Sagateatern
16 mars Borås, Sagateatern
17 mars Jönköping, Teater 
23 mars Skene, Kulturhuset
24 mars Växjö, Teater
Biljetter via: www.nortic.se

Medverkande:
Alina Berg, Lund
Sofie Martinsdotter, Malmö
Magnus Carlsson, Stockholm
Viktor Larsson, Stockholm

Johanne Hellman, Göteborg
Ola Wallinder, Stockholm
Saga Tedebrant, Göteborg

Koreografi: Sandra Lidberg, Borås 
Regi: Göran Lohne, Borås

EVENT & SÅNT

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye