Fastighetsägarna

Anna Waxin ny vd för Fastighetsägarna Stockholm

Dela

Fastighetsägarna Stockholms styrelse har utsett Anna Waxin till ny vd. Hon kommer senast från Skärgårdsstiftelsen där hon har varit vd sedan 2016. Anna Waxin efterträder Oskar Öholm som lämnar föreningen för att börja som vd för Mäklarsamfundet efter årsskiftet.

Anna Waxin är ny vd för Fastighetsägarna Stockholm
Anna Waxin är ny vd för Fastighetsägarna Stockholm

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Anna Waxin och är övertygande om att hon kommer stärka Fastighetsägarna Stockholm i sin roll som vd. Hon har en gedigen erfarenhet av ledarskap i såväl offentliga verksamheter som politiskt styrda organisationer och dessutom en bakgrund i att hantera strategiska fastighetsfrågor. Vi hälsar Anna Waxin varmt välkommen, säger Inger Olsson Blomberg, styrelseordförande Fastighetsägarna Stockholm.

Anna Waxin är utbildad civilekonom och har även studerat marinbiologi. Närmast innan Skärgårdsstiftelsen kommer Anna Waxin från Sveaskog där hon var vd för dotterbolaget Naturupplevelser AB. Hon har tidigare arbetat som upplåtelsechef på Sveaskog och innan dess som marknads- och försäljningschef på Svenska Turistföreningen.

– Jag ser verkligen fram emot att ta vid en så välskött organisation som Fastighetsägarna Stockholm. Med medlemsnyttan i fokus gör Fastighetsägarna stor skillnad för hela branschen som, liksom andra, står inför nya utmaningar givet dagens omvärldsfaktorer. Jag är imponerad av vad som åstadkommits de senaste åren, säger Anna Waxin.

Anna Waxin tillträder sin tjänst den 8 april 2024.

Nyckelord

Kontakter

Om Fastighetsägarna Stockholm

Fastighetsägarna Stockholm är en medlems- och branschorganisation med 4 500 fastighetsägare som medlemmar i Stockholms och Gotlands län. Vårt uppdrag är att driva branschen framåt genom att arbeta med medlemmarnas centrala frågor: hållbara och resurseffektiva fastigheter, trygga och attraktiva platser, en socialt hållbar bostadspolitik.

Följ Fastighetsägarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Fastighetsägarna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye