Solna Centrum

SUBWAY öppnar i Solna Centrum

Dela

Restaurangkedjan SUBWAY är idag världens största smörgåskedja med fler än 37 000 restauranger världen över. Från och med den 3 januari 2024 kommer solnaborna kunna njuta av kedjans helt nya koncept.

SUBWAY öppnar i Solna Centrum
SUBWAY öppnar i Solna Centrum

Det blir en ny och fin restaurang precis vid Solna Centrums inomhustorg där ett naturligt restaurangstråk finns redan idag. Restaurangen kommer vara på cirka 120 kvadratmeter och kommer kunna erbjuda båda take away och servering på plats. 

- Som franchisetagare inom vår kedja är det spännande att göra den här etableringen i Solna Centrum. Vår ambition är att bidra med ett utbud och en service som är en naturlig del av centrumet idag. Vi hoppas att Solna Centrums besökare hittar till oss och att vi lever upp till förväntningarna som är ställda på både oss som franchisetagare såväl som de produkter vi serverar. Vi vill hälsa alla välkomna till oss från och med den 3 januari 2024, avslutar Peter Bergman, Franchisetagare på SUBWAY.

Kedjan helt nya koncept kommer erbjudas på restaurangen i Solna Centrum vilket ger besökarna möjlighet att avnjuta att från de klassiska mackorna ”Chicken Teriyaki” och ”Italian BMT” till de nya ”SubwayMelts”. I samband med öppning kommer SUBWAY ha ett förmånligt öppningserbjudande.

- Vi är otroligt glada över att SUBWAY blir en del av Solna Centrum och ser fram emot att tillsammans med SUBWAY kunna möte våra besökares behov genom deras nya koncept, säger Pernilla Andersson, Centrumchef Solna Centrum på Alecta Fastigheter.

Nyckelord

Kontakter

Kort om Solna Centrum

Solna Centrum ägs och förvaltas av Alecta Fastigheter sedan 1 februari 2022. Solna Centrum – Solnas Hjärta. Här finns ett stort och brett utbud av butiker, livsmedel, service och restauranger för att möta Solnabornas behov i vardagen. 

www.solnacentrum.se

Följ Solna Centrum

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Solna Centrum

Elon Ljud & Bild öppnar i Solna Centrum3.4.2024 11:59:50 CEST | Pressmeddelande

Elon är idag en av Nordens största butikskedjor för hemelektronik och vitvaror med över 400 butiker. Kedjans butikskoncept Elon Ljud & Bild erbjuder ett brett sortiment inom mobiltelefoni och utvalda produkter inom hemelektronik. I mitten av april är öppningen planerad av en ny och fin butik precis innanför en av Solna Centrums större entréer som du når direkt från parkeringsdäcket. Butiken kommer vara cirka 89 kvadratmeter stor.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye