IKEA

IKEA släpper den retroinspirade kollektionen BRÖGGAN

Dela


Sommaren börjar med BRÖGGAN, en retroinspirerad kollektion med soliga färger och livfulla mönster som ger energi och glädje.


Sommaren börjar med BRÖGGAN, en retroinspirerad kollektion med soliga färger och livfulla mönster som ger energi och glädje. Den lekfulla och unika kollektionen är gjord för inomhus, utomhus, hemma eller borta.
Produkterna passar perfekt ihop och är praktiska och lätta att ta hand om. Låt sommaren börja lite tidigare och vara längre med BRÖGGAN kollektionen och njut ännu mer av, fest, picknick och avkopplande tupplurar.

Den avtorkningsbara BRÖGGAN bordsduk i generös storlek lyser upp alla tillfällen, oavsett om det är en regnig dag inomhus, en familjepicknick i parken eller en rolig utomhusfest.

null


Använd sköna kuddar som stöd när du läser eller bara vilar. BRÖGGAN kuddar och kuddfodral är vattenavvisande och gör att de passar både inomhus och utomhus, bekvämt och mysigt i hela ditt hem. Luta dig tillbaka, slappna av och njut!


null


Är du redo för ett dopp? Oavsett om du planerar en semester vid havet eller en stund i parken, glöm inte att packa ned det snabbtorkande BRÖGGAN bomullsbadlakan i den rymliga strandväska med en smart ficka innan du går ut.

nullSäljstart BRÖGGAN:
I april på IKEA.se och i alla svenska IKEA varuhus.

Ladda ned högupplösta bilder: Bildbanken

Läs mer om kollektionen (Pdf):  Pressmaterial

IKEA.se

nullKalendarium:

 Säljstart:  Nyhet:                                  Pressinformation: Pressbilder:
5 januari 2024 DAJLIEN kollektion Pressmeddelande Bildbank
29 dec 2023 Nytillverkad No3 Pressmeddelande Bildbank
2 februari 2024 GOKVÄLLÅ Pressmeddelande Bildbank
2 februari 2024 DAKSJUS Pressmeddelande Bildbank
Februari 2024 Utomhus 2024 Bildbank

Kontakter

Bilder

Dokument

Om oss

Vår vision på IKEA är att skapa en bättre vardag för de många människorna, vilket innefattar våra medarbetare, våra kunder och alla människor vår verksamhet berör. IKEA produkter består av rätt kombination av form, funktion, kvalitet, hållbarhet och ett lågt pris – vi kallar det demokratisk design. IKEA grundades i Älmhult 1943. Idag finns 21 IKEA varuhus, samt ett tiotal planeringsstudios i Sverige. IKEA Sverige hade totalt 164 miljoner besök under verksamhetsåret 2023. I Sverige finns cirka 12 500 medarbetare inom Ingka koncernen, varav cirka 10 000 inom varuhusorganisationen.

Följ IKEA

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från IKEA

IKEA lanserar UTSÅDD – nyheter för hemmets husdjur21.3.2024 12:07:56 CET | Pressmeddelande

Nu lanserar IKEA de lekfulla husdjursprodukterna UTSÅDD, som har utvecklats i samarbete med veterinärer, experter på husdjursprodukter och en krävande panel av katter och hundar. Med UTSÅDD vill IKEA förenkla och förgylla livet hemma med husdjur, genom att erbjuda produkter som är lätta att rengöra, tål att användas dagligen och som sömlöst smälter in i hemmet. UTSÅDD säljs på IKEA.se från 21 mars och IKEA Malmö varuhus från 1 april.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye