Klingit

Klingit gör det enklare att bygga hemsidor med ny tjänst

Dela

Klingit lanserar produkten CORE, ett enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt sätt att bygga webbsidor baserat på en grund av redan framtagna funktioner och designblock.

Klingits vd Anders Ringstedt
Klingits vd Anders Ringstedt Pressbild

En hemsida är ofta den viktigaste varumärkeskanalen för många företag. För att möta behovet av kostnadseffektiv, högkvalitativ webbutveckling har Klingit investerat i att ta fram en ny, standardiserad produkt som gör det enklare och mer kostnadseffektivt att skapa och skala upp en webbsida.

– Det finns många CMS-lösningar på marknaden redan, säger Anders Ringstedt, VD på Klingit. Många av dem är bra startpunkter för att enkelt och snabbt få upp en webbsida, men de är begränsade av kommersiella eller tekniska villkor som gör att man snabbt slår i taket, antingen funktionellt eller för att det blir för dyrt att skala upp.

Den nya produkten, CORE, bygger på att standardisera och återanvända färdig funktionalitet, CMS-struktur och designblock. Utifrån den basen kan den även skräddarsys för att skapa unika lösningar och unik design efter kundens behov.

– Vi har utgått från de vanligaste funktionerna som kunderna efterfrågar när vi skapat CORE, säger Anders Ringstedt. Det är baserat på över 100 webbprojekt för olika företag under de två senaste åren. Vi kommer över tid att bygga ut funktionsbasen med mer och mer funktionalitet.

CORE är flexibel vilket innebär att det går att använda fördefinierade funktioner och block för att skapa en webbsida till betydligt lägre kostnad men som ändå håller hög kvalitet och möter alla Googles tekniska krav på prestanda. Det går även att bygga unika block för att anpassa lösningen till en specifik design om kunden så önskar.

– Genom att göra det enklare och mer kostnadseffektivt för kunder att bygga riktigt snygga och funktionella hemsidor hjälper vi världens företag att se bättre ut, säger Anders Ringstedt.

Produkten finns i ett basutförande som är anpassat för informationssidor och enklare leadshantering men som även kan byggas ut till en komplex webbsida för större företag. Det finns även en version för e-commerce som erbjuder alla standardfunktioner som behövs för att komma igång med - och skala upp - en e-handel.

Klingit erbjuder som tillägg till webbutvecklingserbjudandet även design, analys, förvaltning och underhåll av webbsidor i olika omfattning och utföranden.

Nyckelord

Kontakter

Om Klingit

Klingit är en innovativ prenumerationstjänst för all sorts kreativ produktion ett företag kan tänkas behöva. Från att skapa en visuell identitet, copy, hemsida, varumärkesrådgivning, annonser, presentationer eller rörligt innehåll för sociala medier. På kundlistan finns bolag som Foodora, Sharp, Schibsted och Widerlöv. Klingit utmanar den traditionella byråvärlden och gör det enklare, smidigare och mer effektivt få kreativitet och webbutveckling producerad med hög kvalitet.

Följ Klingit

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Klingit

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye