Gothenburg Horse Show

Ottilia – ovanligt rutinerad U25 ryttare

Dela

Hon är inte ens 24 år men har startat i Scancinavium åtta gånger. Det börjar märkas att Ottilia är rutinerad i sammanhangen. När samtliga klasser ridits stod hon som bästa ryttare bland Lövsta Future Challenge U25 ryttarna.

Kim C Lundin Free for media to use

Ottilia är en av två ryttare som kvalat in till Gothenburg Horse Show genom Lövsta Future Challenge. Under helgen har hon tävlat mot världseliten i bland annat Gothenburg Trophy.

- Helgens höjdpunkt var min felfria runda i fredags i 1.50-klassen. Men jag är också supernöjd med vår insats i Gothenburg Trophy igår kväll. Jag tyckte min häst hoppade fantastiskt och jag är väldigt nöjd.

Ottilia har tävlat i Gothenburg Horse Show åtta gånger, både genom Lövsta Future Challenge men också som junior och ungdomsryttare. 

- Det är verkligen en supermöjlighet som Lövsta ger oss att få rida här på femstjärnig nivå. Det är verkligen roligt att få komma in här och träna och vara i en arena som den här.

Kontakter

Om Gothenburg Horse Show

Gothenburg Horse Show är en av världens ledande inomhustävlingar i ridsport och är ett evenemang som återkommer årligen. Sedan starten våren 1977 har över 3 miljoner hästälskare besökt evenemanget. Tävlingarna arrangeras av Got Event AB på uppdrag av FEI, det internationella ridsportförbundet, samt Svenska Ridsportförbundet. Vi samarbetar även med hästsportmässan EuroHorse i Svenska Mässan. Gothenburg Horse Show och EuroHorse arrangerar även gemensamt seminariedagen Hästföretagarforum. 

2024 års tävlingar genomförs 21-25 februari.

www.gothenburghorseshow.com

Följ Gothenburg Horse Show

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Gothenburg Horse Show

Nylansering av Stiftelsen Göteborg Horse Show’s stipendium!5.3.2024 08:00:00 CET | Pressmeddelande

Sedan många år tillbaka har stiftelsen Göteborg Horse Show delat ut ca 300 000 SEK per år i stipendier till elitsatsande juniorer och unga ryttare. Tillsammans med Svenska Ridsportförbundet har stipendiater från ridsportens olika grenar valts ut för att tillsammans dela på summan. Senast stipendiet delades ut var sex av ridsportens grenar representerade bland stipendiaterna; hoppning, dressyr, para-dressyr, fälttävlan, voltige samt sportkörning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye