Meliva AB

Nu kan Haningeborna besöka vårdcentralen på kvällen

Dela

Meliva vårdcentral Haninge börjar med kvällsöppet den 4 mars. Alla måndagar håller mottagningen öppet till kl. 22.00.

Meliva vårdcentral Haninge, väntrum
Meliva vårdcentral Haninge, väntrum

Verksamhetschefen Hawzheen Abdulla hoppas att kvällstiderna ska göra det enklare för fler att kunna ta sig till vårdcentralen när det behövs.

- Vår tillgänglighet och vårt patientbemötande är saker vi vet är viktiga för patienterna, så jag hoppas att det nu blir ännu enklare att få hjälp av oss för de som kanske har svårt att besöka oss på dagtid, säger Hawzheen Abdulla.

Tiderna bokas som vanligt via telefon eller i chatt i appen Meliva.

Melivas fjärde kvällsöppna vårdcentral i södra Stockholm

Meliva vårdcentral Haninge ansluter sig nu till de övriga vårdcentraler som erbjuder kvällsöppet i södra Stockholm – Meliva LiljeholmenMeliva Skärholmen och Meliva Vårberg.

Hussein Al-Saad som är regionchef för Melivas primärvård i Stockholm ser att kvällsöppet efterfrågas av stockholmarna.

- Att kunna erbjuda hjälp med kort väntetid är något vi vill ska genomsyra Melivas primärvård, och redan nu ser vi att kvällstiderna är eftertraktade bland patienterna. Det känns jättekul att nu kunna erbjuda samma goda tillgänglighet även hos Meliva Haninge, säger Hussein Al-Saad.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om Meliva - Med livet som uppdrag

Meliva erbjuder primärvård, barnhälsovård, företagshälsovård och specialistvård i Stockholm, Uppsala och Västra Götaland.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med drygt 140 000 listade patienter. I nuläget är vi ungefär 700 medarbetare inom Meliva.

Läs mer: Om Meliva - Med livet som uppdrag

Meliva - läkare som möter patienter

Följ Meliva AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Meliva AB

Nordens största sjukvårdsaktör fortsätter sin storsatsning på Sverige 2024 – samlar erfarna vårdgivare under namnet Meliva5.2.2024 08:03:08 CET | Pressmeddelande

Sjukvårdsaktören Meliva, som lanserades som en del av finska Mehiläinen 2020, fortsatte växa i Sverige under 2023 med sex nya verksamheter i Stockholm och Uppsala. Inom primärvård har Meliva över 140 000 patienter och totalt 35 mottagningar i regionerna Stockholm, Uppsala och Västra Götaland. Under 2024 planerar Meliva att fortsätta växa för att på längre sikt erbjuda vård på nationell nivå.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye