Consid

Considbyrån Paradigm tar ny topplacering i Årets byrå

Dela

Varumärkesbyrån Paradigm har under de senaste åtta åren prenumererat på de finaste valörerna när Regi utsett årets bästa byråer. Positionen som en av Sveriges ledande byråer befästes med ytterligare en pallplats i årets upplaga.

Jonas Ydkvist, vd på Paradigm.
Jonas Ydkvist, vd på Paradigm.

– Det är fantastiskt roligt och något som alla på företaget ska ta åt sig av. Vi har gjort det tillsammans, affär för affär och case för case. Det speciella med Årets Byrå är att det röstas fram av kunderna. Deras förtroende och röst ger oss otroligt mycket, säger Cecilia Backenfall, Client Director på Paradigm.

Priset Årets Byrå delas ut av företaget Regi, och bygger på en bransch- och kundstudie. Studien genomförs i samarbete med Sveriges Marknadsförbund, SWEDMA, Svensk PR, SES och Dagens Opinion. Allt som allt utvärderas årligen omkring 250 byråer av 2 000 kommunikationsköpare. Consid-byrån Paradigm har placerat sig på pallen under de senaste åtta åren, och gjorde så även för priset 2024 i kategorin varumärke och design 5-20 miljoner kronor.

– Vi har den tredje högsta kundnöjdheten i vårt segment, självklart vill man alltid vinna. Det säger oss att vi gör mycket rätt men samtidigt att vi kan bli bättre, säger Jonas Ydkvist, vd på Paradigm.

Varumärkesbyrån Paradigm grundades 2008. Sedan dess har företaget byggt upp en stark grund att stå på med
ett av marknadens vassaste erbjudanden. Sedan snart fem år tillbaka ingår Paradigm i Considkoncernen.

– Paradigm har varit väldigt viktiga för att stärka Consid som varumärke och Consids strategiska erbjudande. De visar gång på gång vilken otroligt potential och kompetens de besitter, att de återigen placeras bland Sveriges bästa bårer är ett bevis på det, säger Peter Hellgren, vd på Consid.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Cecilia Backenfall, Client Director på Paradigm.
Cecilia Backenfall, Client Director på Paradigm.
Ladda ned bild

Om oss

Consid är ett av landets snabbast växande företag och är verksamt inom it, management och kommunikation. Med över 2 000 anställda, fördelade på ett 40-tal kontor i Sverige och utlandet, omsatte bolaget 2,1 miljarder kronor 2022.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye