Järfälla Kommun

David Gyllenstråle ny socialdirektör i Järfälla

Dela

David Gyllenstråle blir ny socialdirektör i Järfälla från och med den 13 maj. Förutom att leda socialförvaltningens arbete tar han plats i kommunens ledningsgrupp. David kommer närmast från uppdraget som socialchef i Vallentuna kommun.

– I David får Järfälla en uppskattad och utvecklingsinriktad chef med fokus på dem vi är till för. Jag är glad över rekryteringen och ser fram emot ett fint samarbete. Samtidigt konstaterar jag att Järfälla kommun fortsätter att vara en attraktiv arbetsgivare, säger Vesna Jovic, kommundirektör i Järfälla.

David Gyllenstråle har en gedigen erfarenhet från socialförvaltningens verksamhetsområde och har även verkat som IT- och digitaliseringschef under en period.

– Jag upplever att Järfälla befinner sig i stark utveckling med tydliga och trygga grundvärderingar. Att få möjlighet att bidra i den utvecklingen känns inspirerande och jag är ödmjuk inför uppdraget. Det blir en intressant och lärorik första tid då jag ser fram emot att lära känna en ny kommun med dess styrkor och utmaningar, säger David Gyllenstråle.

David Gyllenstråle tillträder sin tjänst i Järfälla den 13 maj.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om Järfälla kommun

Järfälla strax nordväst om Stockholm, med sina grönområden, sin Mälarkust och sitt fantastiska kollektivtrafikläge, är en attraktiv inflyttningskommmun. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Järfälla växer, och samtidigt som det byggs nya attraktiva bostäder planerar vi för tusentals nya jobb i attraktiva kontorslägen, högre utbildning och fler besökare.

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye