Blekinge Tekniska Högskola

Prata utbildning, se våra labb eller ta en båttur runt campus – många aktiviteter på öppet hus

Dela

Lördagen den 16 mars är det öppet hus på BTH. Då presenteras samtliga utbildningar. Det blir även föreläsningar, prova-på-aktiviteter, rundvandringar och skärgårdstur. Media är välkommen att besöka öppet hus.

På lördag är det öppet hus på BTH. På plats finns lärare och studenter för att berätta om BTH:s samtliga utbildningar på grundnivå. Öppet hus är till för dem som funderar på att börja studera vid BTH eller för dem som ännu inte har bestämt sig.

På öppet hus blir det även olika prova-på-aktiviteter och besök i de olika labben. Dessutom blir det rundvandringar och gratis båttur runt den vackra campusmiljön. 

Se hela programmet för öppet hus

Dag: Lördagen den 16 mars 2024
Tid: Media är välkommen kl 11:00–13:00
Plats: Bottenplan, hus J, Campus Karlskrona

För mer information, kontakta Maria Pettersson via e-post: maria.pettersson@bth.se eller via telefon: 0455-38 52 04.

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Blekinge Tekniska Högskola, BTH, har en tydlig profil; digitalisering och hållbarhet, som genomsyrar hela verksamheten.

Vårt uppdrag är att bidra till en hållbar samhällsutveckling genom högre utbildning, forskning och innovation. Vi bedriver utbildning och forskning inom områden där samhället har stora behov.

BTH bedriver forskning på hög internationell nivå och är bland de sex bästa i världen inom mjukvaruutveckling och hållbar utveckling. Forskning utgör en tredjedel av vår verksamhet.

Besök oss gärna på www.bth.se

 

Följ Blekinge Tekniska Högskola

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Blekinge Tekniska Högskola

Den svenska modellen, ny teknik och maktbalansen på arbetsmarknaden10.6.2024 07:00:00 CEST | Pressmeddelande

Teknologisk utveckling antas ofta leda till högre produktivitet, växande överskott, stigande löner och ett ökat välstånd. Införandet av AI, automatisering och digitalisering riskerar dock att bryta detta positiva samband. Ny forskning vid BTH visar att den svenska modellen – som utgår från ett mer jämbördigt maktförhållande mellan arbetsgivare och arbetstagare – kan bidra till driva den nya tekniken i en mer positiv riktning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye