Škoda Sverige

Nu är uppdaterade Škoda Octavia Combi beställningsbar – officiella priser på den populära modellen

Dela

För bara ett par veckor sedan blev den bästsäljande Octavia officiell med ny design. Idag, 13 mars, är den populära familje-kombin beställningsbar. Octavia har fått ett ansiktslyft, vilket innebär omfattande ändringar i design liksom uppdateringar i den tekniska prestandan.

Uppdaterade Octavia Combi
Uppdaterade Octavia Combi

Škodas mest ikoniska modell - Octavia blev officiell med moderniserad design och flera tekniska uppgraderingar för bara veckor sedan. Och det med nyheten att ChatGPT kommer integreras i många Škoda-modeller framöver. Utöver en mer framträdande exteriör design kännetecknas uppdaterade Octavia av andra generationens Full LED-matrixstrålkastare, 13-tums infotainment samt nya versioner avseende interiör, utrustning och paket.

I Sverige kommer Octavia Combi att erbjudas med flera drivlinor, både med bensin- och dieselmotor. Bland utbudet av bensinmotorer kommer Octavia erbjudas med två olika 1.5 TSI bensinmotorer. Den första med effekt på 85 kW (116 hk) kommer erbjudas med både manuell och automatisk växellåda och den starkare motorn med effekt på 110 kW (150 hk) med endast automatisk växellåda. På dieseldrivna sidan finns en kraftfull 2.0 TDI-motor med effekt på 110 kW (150 hk) och automatisk växellåda.

Uppdaterade Octavia erbjuds, precis som övriga modeller i Škoda-portföljen med den nya strukturen för utrustningsnivåer och interiöra val (Design Selections) Initialt kommer uppdaterade Octavia att erbjudas med utrustningsnivåerna Selection och Sportline. Selection från 336 100 kr och Sportline från 430 000 kr. Fullständiga produktspecifikationer och priser för respektive nivå finns på skoda.se. Senare i år kommer även sportiga Octavia RS erbjudas, och det med en 2.0 TSI-motor med effekt på 195 kW (265 hk), säljstart sker senare i år och då blir även priser tillgängliga.

Säljstart
Nya Octavia Combi har säljstart idag, 13 mars.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Uppdaterade Octavia Combi
Uppdaterade Octavia Combi
Ladda ned bild
Uppdaterade Octavia
Uppdaterade Octavia
Ladda ned bild

Škoda Auto

  • Fokuserar på tre prioriteringar med sitt ”Next Level Škoda”-program för framtiden: utöka modellportföljen inom elbilssegmentet, utforska nya marknader för ytterligare tillväxt i volymsegmentet och göra konkreta framsteg inom hållbarhet & mångfald.
  • Har tillhört Volkswagen-gruppen i 30 år. Volkswagen Group är en av de mest framgångsrika fordonstillverkarna i världen. I samarbete med gruppen utvecklar och tillverkar Škoda Auto självständigt fordon samt komponenter, motorer och växellådor.
  • Verkar på tre platser i Tjeckien; tillverkar i Kina, Slovakien och Indien främst genom koncernpartnerskap, samt i Ukraina med lokal partner.

Följ Škoda Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Škoda Sverige

Škoda gör entré i det populära racingspelet Gran Turismo med den exklusiva virtuella konceptbilen Škoda Vision Gran Turismo24.4.2024 18:00:00 CEST | Pressmeddelande

Škoda introducerar idag, den 24 april, det helelektriska designkonceptet Škoda Vision Gran Turismo. En spektakulär digital konceptbil i racingspelet Gran Turismo 7 på PlayStation, vilket ökar den tjeckiska biltillverkarens närvaro i den digitala racingvärlden. Något som både visar på Škodas dedikation till innovation och digitalisering inom motorbranschen liksom firar märkets långa historia inom motorsport. Škoda Vision Gran Turismo har totalt fyra elektriska motorer och erbjuder en total effekt om 800 kW* på alla fyra hjul.

Nya generationen Škoda Kodiaq äntligen beställningsbar – svenska priser officiella5.4.2024 09:30:00 CEST | Pressmeddelande

Familjefavoriten Škoda Kodiaq täcktes av i Berlin så sent som i höstas förra året. Idag, 5 april, är den nya generationen av populära Škoda-SUV:en äntligen beställningsbar. Den största förändringen för modellen, utöver ny interiör och exteriör design, är den nya drivlinan som innebär att Kodiaq för första gången erbjuds som laddhybrid, och det med en räckvidd på upp till 100 kilometer (WLTP).

Škodas helelektriska instegs-SUV är officiell – nya Škoda Epiq15.3.2024 10:45:00 CET | Pressmeddelande

Idag, 15 mars, på Škoda Autos årliga presskonferens avslöjades Škoda kommande tredje helt eldrivna bilmodell, en mindre SUV crossover i form av en verklighetstrogen designstudie. Den nya modellen som lanseras efter den kompakta helelektriska SUV:en Škoda Elroq får namnet Škoda Epiq och är en 4,1 meter lång SUV med upp till 400 kilometers elektrisk räckvidd och 490 liters bagageutrymme. Nya Škoda Epiq kommer att täckas av under 2025, med en prisindikation kring 25 000 Euro. Epiq är den första modellen som är fullt ut utvecklad i enlighet med Škodas nya designkoncept Modern Solid. Ett formspråk som kombinerar en robust funktionalitet med en autentisk och tidlös design med hållbara material. Modellen kommer att kompletteras med en gedigen digital upplevelse med ny teknologi och nya funktioner.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye