Stockholms stad

Kulturfestivalen återvänder – Spara datumen 14-18 augusti

Dela

Det är äntligen dags att återförena Stockholm med den sprakande Kulturfestivalen, som kommer att äga rum mellan den 14:e och 18:e augusti i år. Med en rikedom av kulturella upplevelser från hela världen är festivalen en höjdpunkt i stadens kalender.

Foto: Felix Lättman
Foto: Felix Lättman

Årets festival kommer att erbjuda en bredd av program som spänner över musik, dans, teater och mycket mer. Boka in datumen och förbered dig på en färgsprakande vecka där Stockholms gator förvandlas till en levande scen för kreativitet och gemenskap.

Programmet för festivalen, inklusive bokningar, kommer att släppas löpande under våren, så håll ögonen öppna för uppdateringar. Gör dig redo för festligheterna mitt i Stockholms hjärta!

Nyckelord

Evenemangsavdelningen är en del av kulturförvaltningen och genomför uppdrag där Stockholms stad är arrangör eller samarbetspartner. Avdelningen planerar, arrangerar och genomför evenemang varje år exempelvis Kulturfestivalen och Kulturnatt Stockholm. Kungsträdgårdens löpande verksamhet ingår även i uppdraget.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye