Upplands-Bro kommun

Artisten Lia Larsson uppträder på Kungsdagen!

Dela

En av Sveriges populäraste profiler på TikTok, 23-åriga Lia Larsson, blir årets huvudartist på Kungsdagen i Kungsängens centrum den 25 maj. På TikTok har Lia Larsson över 430 000 följare och hennes låtar har spelats över 30 miljoner gånger på Spotify. Nyligen blev hon känd för en ännu bredare publik när hon deltog i Melodifestivalen med låten 30 km/h.

Artisten Lia Larsson fick sitt stora genombrott med debutsingeln ”Va Sa ’Ru (Russin På Russin Av)” som låg etta på Sveriges virala topplista på Spotify och blev en av landets största jullåtar. Efter det har hennes EPA-poplåter tagit sig in på topplistorna, sommaren 2023 debuterade hon också i Allsång på Skansen tillsammans med Lasse Stefanz. Nu gör hon alltså debut på Kungsdagen den 25 maj kl 13.00.

Kungsdagen är en av årets stora folkfester i Upplands-Bro kommun och bjuder på marknad med försäljning och utställare, matupplevelser och underhållning på scenen. I år fyller dessutom Kulturhuset i Kungsängen 10 år. Det firas med öppet hus och massor av aktiviteter inne i Kulturhuset med bland annat ansiktsmålning, utställning i konsthallen, flätning av överlevandsarmband, prova-på VR-spel, skapande för yngre barn samt en jubileumsutställning om Kulturhusets 10 år.

Mer information:
www.upplands-bro.se/Kungsdagen

Kontakter

Bilder

Följ Upplands-Bro kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Upplands-Bro kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye