UR

Azita Shariati vald till ny ledamot i UR:s styrelse

Dela

Under en stämma idag, den 17:e april, valdes Azita Shariati till ny ledamot i UR:s styrelse. Azita Shariati är strategisk rådgivare och tidigare koncernchef på AniCura och vd för Sodexo.

Azita Shariati blir ny ledamot i UR:s styrelse.
Azita Shariati blir ny ledamot i UR:s styrelse.

– Jag är otroligt glad och stolt över att ha blivit invald som styrelseledamot i UR. Att få möjligheten att bidra till att forma och stärka utbildning och kunskap är en ära för mig. Jag ser fram emot att bidra med mina insikter och erfarenheter för att stödja UR:s viktiga uppdrag. Tillsammans gör vi verklig skillnad, säger Azita Shariati

Azita är ledamot i flera styrelser, bland andra Medicover AB och IFS (Internationella Företagare I Sverige). Hon ersätter Åsa Zetterberg i UR:s styrelse. 

Nyckelord

Kontakter

Om UR

UR är ett public service-bolag som producerar och sänder radio, tv och webb som består av starka berättelser, engagerande kunskap och nya perspektiv. Vårt uppdrag är att ta fram utbildnings- och folkbildningsprogram som breddar, förstärker och kompletterar andras utbildningsinsatser.

På UR Play finns allt innehåll från UR att ta del av, när som helst och under lång tid efter sändning. Många av UR:s program sänds även i Sveriges Radios och SVT:s kanaler samt i Kunskapskanalen, som UR driver tillsammans med SVT.

Följ UR

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från UR

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye