Tjek

Matpris lanseras nu i Sverige – succéappen som samlar erbjudanden på dagligvaror

Dela

En av Norges mest populära appar för matrabatter finns nu i Sverige under det nya namnet Matpris. Appen, som redan har förenklat inköpsvanorna för många i vårt grannland, erbjuder nu svenskar möjligheten att enkelt hitta de bästa priserna på dagligvaror.

Efter att ha gjort stor succé i Norge under namnet Mattilbud, är det nu dags för svenskarna att ta del av appen som samlar de bästa erbjudandena på dagligvaror. Appen är nu lanserad i Sverige under namnet Matpris - och finns tillgänglig för nedladdning på iOS och Android, samt kan användas via en webbversion.

Appen syftar till att förenkla vardagen genom att samla alla aktuella reklamblad från matkedjor runt hela landet på ett ställe, så att man enkelt kan organisera sin veckohandling utifrån de bästa priserna. 

Tjek, sällskapet som står bakom Matpris, har i flera år även drivit appen eReklamblad i Sverige. 

"Vår data visar att det finns ett växande intresse för erbjudanden bland svenskar. Bara under 2024 har prenumerationer på matbutikers reklamblad fördubblats jämfört med samma period året innan i eReklamblad appen" säger Daniel Linde, Senior Advisor för Sverige på Tjek. "Eftersom det finns ett stort intresse för erbjudanden i Sverige, ser vi ett behov för Matpris-appen, en mer avskalad erbjudande-app vars syfte är att samla reklamblad från endast mataffärer. Simpliciteten av Matpris appen har varit högt uppskattad i Norge, och därmed varit en fundamental del av appens framgång."

Kolla in Matpris i App Store, Google Play eller på matpris.se.

Kontakter

Bilder

Länkar

Om oss

Tjek driver apparna eReklamblad och Matpris som hjälper människor att planera sina inköp med hjälp av butikernas reklamblad. I apparna kan du bland annat läsa reklamblad, bevaka erbjudanden och planera med hjälp av en inköpslista som kan delas med vänner och familj.

Tjänsterna finns på webb via www.ereklamblad.se och www.matpris.se samt som app i iOs och Android, de finner du här:

Matpris - Google Play och App Store.

eReklamblad - Google Play och App Store 

Tjek har också utvecklat ett nytt format för digitala reklamblad och erbjudanden som kallas Incito. Med Incito som till skillnad från en PDF är 100% datadrivet kan företag automatiskt generera digitala reklamblad och erbjudande. Mer info om Incito hittar ni på https://tjek.com/incito

Alla dessa erbjudanden, reklamblad, sökningar med mera samlas ihop i ytterliggare en tjänst, Insights by Tjek där vi hjälper återförsäljare och varumärken att ta bättre beslut med hjälp av data. Mer on Insights på https://tjek.com/insights

Mer om Tjek på https://tjek.com/

Följ Tjek

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tjek

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye