Consid

Invigning av Consids drömlokal i centrala Örebro: ”Där morgondagens affärer föds”

Dela

Under förra veckan var det äntligen dags att inviga Consids kontor i Örebro. En stor skara kunder och partners befann sig på plats under kvällen tillsammans med Consids medarbetare och grundare Henrik Sandell. Den gamla banklokalen är på 1050 kvadratmeter och numera inredd i sann Consid-anda.

Vid entrén till Consids Örebrokpntor var röda mattan utrullad.
Vid entrén till Consids Örebrokpntor var röda mattan utrullad.

Under onsdagskvällen i förra veckan bjöds det in till stor invigningsfest i det gamla SEB-huset i centrala Örebro. It-företaget Consids nya lokaler skulle invigas – och det gjordes i vanlig ordning med stil.

– Det var en trevlig kväll med bra, givande samtal och mingel med våra kunder och partners. Många var väldigt nyfikna på hur fint vi fått det i den gamla banklokalen, säger Sebastian Kvarnström, kontorschef i Örebro.

Ett 80-tal personer fanns på plats under kvällen och fick bland annat lyssna till ett välkomsttal från en av Considgrundarna Henrik Sandell, som berättade om Consids resa både i Örebro och resten av Norden. Senare hölls det även två dragningar från andra Considare.

– Våra UX-leads Zaza Carlzon och Linnea Ingman hade varsin dragning om CX och Work-life-balance. De var väldigt uppskattade och inspirerande, säger Sebastian Kvarnström.

Flera av de inbjudna kunderna och partnerna kommenterade i efterhand kontorets lokal och deras upplevelse av invigningen:

”Väldigt fin lokal och låter som en bra företagskultur, så borde vara lätt att attrahera och behålla bra personer. Jag hade det väldigt trevligt med några av era andra kunder och dina kollegor!”

”Tack för supertrevligt event och fin presentation om ert företag. Jag tror jag talar för oss båda att vi blev intresserade av er och absolut ska hålla utkik framöver kring tjänster.”

– Vi är självklart väldigt glada med att så många av våra viktiga partners kom – och att de var så nöjda med kvällen. Det visade att kontoret är vad det ska vara: en mötesplats och kontaktyta där morgondagens affärer föds, säger Sebastian Kvarnström.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Sebastian Kvarnström, kontorschef på Consid i Örebro.
Sebastian Kvarnström, kontorschef på Consid i Örebro.
Ladda ned bild

Om oss

Consid är ett av landets snabbast växande företag och är verksamt inom it, management och kommunikation. Med över 2 000 anställda, fördelade på ett 40-tal kontor i Sverige och utlandet, omsatte bolaget 2,1 miljarder kronor 2022.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye