Tjek

Matpris-appen i topp redan första veckan efter lansering

Dela

Den nya appen Matpris klättrade snabbt upp på topplistorna efter den lanserades i Sverige i starten av maj. Önskan och behovet att spara pengar på mat sitter fortfarande starkt hos det Svenska folket, och många intresseras därför av digitala lösningar som kan effektivisera processen.

Efter lanseringen i Sverige har appen Matpris hunnit att nå höga placeringar i shoppingkategorin i både App Store och Google Play. Appen rankades som #5 på iPhone, #2 på iPad och #8 på Android-enheter, redan den första veckan efter lansering, och de digitala reklambladen har varit öppnade över 71 000 gånger.

"Vi är glada över den positiva mottagningen av Matpris i Sverige," säger Daniel Linde, Senior Advisor för Sverige på Tjek, företaget bakom Matpris. "Det visar att det finns ett verkligt behov av vår tjänst som underlättar sparande på matinköp. Vi hoppas därför att Matpris kan förenkla människors vardag."

Matpris fokuserar på att tillhandahålla de senaste reklambladen med fördelaktiga erbjudanden från både stora och små matkedjor. Appen är designad för att vara användarvänlig, med en klar och enkel struktur som gör det lätt för människor att orientera sig och smidigare planera deras inköp. 

Vad säger folket?

⭐⭐⭐⭐⭐

"Smidigt med allt på ett ställe. Bra och enkel att navigera. Trött på allt papper som ska återvinnas" 

⭐⭐⭐⭐

"nyss laddat ner appen och den är snabb och lättlast"

⭐⭐⭐⭐⭐

"underbar app... fungarar fint"

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om oss

Tjek driver apparna eReklamblad och Matpris som hjälper människor att planera sina inköp med hjälp av butikernas reklamblad. I apparna kan du bland annat läsa reklamblad, bevaka erbjudanden och planera med hjälp av en inköpslista som kan delas med vänner och familj.

Tjänsterna finns på webb via www.ereklamblad.se och www.matpris.se samt som app i iOs och Android, de finner du här:

Matpris - Google Play och App Store.

eReklamblad - Google Play och App Store 

Tjek har också utvecklat ett nytt format för digitala reklamblad och erbjudanden som kallas Incito. Med Incito som till skillnad från en PDF är 100% datadrivet kan företag automatiskt generera digitala reklamblad och erbjudande. Mer info om Incito hittar ni på https://tjek.com/incito

Alla dessa erbjudanden, reklamblad, sökningar med mera samlas ihop i ytterliggare en tjänst, Insights by Tjek där vi hjälper återförsäljare och varumärken att ta bättre beslut med hjälp av data. Mer on Insights på https://tjek.com/insights

Mer om Tjek på https://tjek.com/

Följ Tjek

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tjek

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye