Apollo

Apollo Sports stärker greppet om skidresor

Dela

Researrangören utökar sin skidsatsning och lanserar nu skidresor till fem unika snöparadis i Georgien, Italien, Turkiet, Bulgarien och Grekland!

Nordens största arrangör av träningsresor utökar ständigt sin portfölj med nya resmål, hotell och sporter. Nu tar Apollo Sports sin satsning på skidresor till en ny nivå, med förstklassiga skidpaket till några av världens bästa snöparadis! 

- Vi strävar alltid efter att skapa autentiska reseupplevelser. Därför väljer vi nu att lyfta fram nya och exotiska skiddestinationer som få känner till - alla med moderna liftsystem, varierande nedfarter och snögaranti. Det ger våra resenärer möjlighet att uppleva berg och snö i världsklass, men också nya kulturer och spännande gastronomi", säger Daniel Giray, sportchef på Apollo. 

Apollo Sports nya skidresor passar alla - från den hårdföre utövaren till den aktiva familjen. Oavsett vilket resmål du väljer är du också garanterad ett aktivt äventyr av hög kvalitet till exceptionellt bra priser. Jämfört med andra välkända skidorter, både hemma och runt om i världen, kan en familj spara tusentals kronor genom att välja en av dessa för sin vinterskidsemester.   

Fem exotiska skidparadis 

Totalt lanserar Apollo skidresor till fem nya resmål: Gudauri i Georgien, Parnassos i Grekland, Bansko i Bulgarien, Erciyes i världsberömda Kappadokien i Turkiet och Alagna i de italienska Alperna. Georgien är mest känt för sina gastronomiska och kulturella upplevelser, men landet erbjuder också fantastisk skidåkning både i och utanför pisterna. De imponerande Kaukasusbergen erbjuder över 70 kilometer pist, 5 meter snö och oändliga möjligheter till freeride.   

- Vi har redan arrangerat några skidresor till Georgien i samarbete med Xtravel och responsen har varit enbart positiv. Det är den perfekta kombinationen av förstklassig skidåkning, lokal kultur, unik gästfrihet och inte minst prisvärdhet, som vi ser fram emot att göra det enklare för fler att uppleva, säger Giray.   

I sin nya satsning visar Apollo också upp en helt ny sida av sommarfavoriterna Grekland, Bulgarien och Turkiet. I Parnassos, Greklands största skidort, kan du förvänta dig skidåkning med havsutsikt (!), moderna liftar, ett brett utbud av pistar för alla åldrar och inte minst en oslagbar kombination av atmosfär i staden Arachova eller historiska upplevelser i Delphi och huvudstaden Aten.    

Erciyes i Turkiet uppfyller också alla skidentusiasters dröm. Det snösäkra resmålet i Turkiet är kostnadseffektivt, modernt och spännande, och det fantastiska läget ger möjlighet till oförglömliga utflykter till äventyrliga Kappadokien.   

Praktisk information 

Apollos nya skidresor kommer initialt att erbjudas från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. 

Priser från: 10 498 SEK. I priset ingår flyg, hotell med frukost, transfer och bagage. 

Läs mer om våra skidresor här. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om oss

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye