Stockholms stad

Kulturfestivalen presenterar: Caribbean fête

Dela

Lördagen den 17 augusti kommer Gustav Adolfs torg att förvandlas till en karibisk fest med DJ:s och MC:s från bl.a Stockholm och London. Dessutom kommer en världens största soca-artister, KES the Band, hela vägen från Trinidad & Tobago, och folkkära artisten Kaliffa att uppträda.

Torget kommer att fyllas med karibiska vibes, glitter och fjädrar. Torgets Soundsystem blir en pulserande mittpunkt mellan akterna. En line up med DJ Uncle Eric, MC Triniboi Joocie (TT/UK) från Barracuda Crew som gästas av Thomas Gylling. Dessutom kommer DJ Keon CityLock (TT/SV) med DJ/MC Just Vibez (UK), DJ Patuu och DJ Sonic Madagascar.

-Vi ser jättemycket fram emot att presentera det här programmet och förväntar oss att det kommer vara puls, svettigt och omöjligt för folk att stå still, säger Linnea Monteiro, festivalchef för Kulturfestivalen.

Om KES the Band

KES the Band (TT) är känd för sina energiska och smittsamma soca-hits. Han har samarbetat med artister som Snoop Dogg, Wizkid och Major Lazer, och har tagit Soca till globala scener. Med topphits som "Hello," "Savannah Grass," "My Love," och senast "Miracle," har de fängslat publiker världen över.

Line-up på Caribbean fête:

DJ Uncle Eric

DJ Keon CityLock (TT/SV)

DJ/ MC Just Vibez (UK)

DJ Patuu

DJ Sonic Madagaskar

MC Triniboi Joocie (TT/UK)

DJ Thomas Gylling

Kom och dansa loss på Gustav Adolfs torg den 17 augusti – det blir en fest Stockholm sent ska glömma.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Evenemangsavdelningen är en del av kulturförvaltningen och genomför uppdrag där Stockholms stad är arrangör eller samarbetspartner. Avdelningen planerar, arrangerar och genomför evenemang varje år exempelvis Kulturfestivalen och Kulturnatt Stockholm. Kungsträdgårdens löpande verksamhet ingår även i uppdraget.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye