Einar Mattsson

Einar Mattsson i Almedalen: Långsiktighet bör premieras

Dela

Nu är dags igen för Sveriges världsunika demokratimässa – Almedalen. Einar Mattsson-koncernen åker med ett antal medarbetare till Visby under juni månads sista dagar.

Bild på en skylt med texten "# I love Visby" på som stått i Almedalen i Visby
Einar Mattssons deltagande i Visby under Almedalsveckan

– Bostäder är en samhällskritisk infrastruktur och för Einar Mattsson är det viktigt att bidra till dialogen om bostadsmarknadens funktion. Inte minst för att det är de boende som står för notan. 
I år behöver vi särskilt prata om hur kommunerna premierar aktörer som tar långsiktigt ansvar för bostadsområden, hur staten kan bidra till större intresse för investeringar i bostäder med fri hyressättning och hur vi ska klara av den nödvändiga klimatomställningen på ett ekonomiskt hållbart sätt, säger Stefan Ränk, Einar Mattssons koncernchef.

Einar Mattssons deltagande 2024 i Almedalen:

25 juni kl.16.00-16.50 deltar hållbarhetsutvecklingschef Johanna Wikander på seminariet ”Skärpta klimatkrav från EU – hur påverkas fastighetsbranschen och boende? Vem ska betala?” på Strandgatan 6, Clarion Hotel Wisby i "Spegelsalen".

26 juni kl. 14.00-14.45, deltar koncernchef Stefan Ränk på seminariet Markpolitik i förändring – så blir Stockholmsregionen en förebild på Klockgränd 4, "Arenan Stadsutvecklingsdagarna".


Utöver detta deltar vi som vanligt i samtal och många dialoger med de samarbetspartners vi har utanför programmet.

Kontakter

Länkar

Om Einar Mattsson AB
Einar Mattsson AB är moderbolag i en familjeägd bolagsgrupp som varit verksam på Storstockholms fastighets- och byggmarknad sedan 1935. Idag är Einar Mattsson-sfären Stockholms största privata ägare av hyresbostadsfastigheter. Koncernen är bland de mest aktiva projektutvecklarna av nya bostäder i regionen. Koncernens förvaltningsbolag förvaltar drygt 14 000 bostäder åt en bred kundkrets av etablerade fastighetsägare. Bolagsgruppen omfattar även en verksamhet som arbetar med investeringar utanför kärninnehaven.

 Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

Einar Mattsson: ”I en trivsam utemiljö vill människor röra sig, vistas och umgås med andra”3.7.2024 05:54:00 CEST | Nyheter

Johanna Karlsson är chef för utemiljögruppen hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Det är utemiljögruppen som ser till att välkomnande och välskötta gårdar alltid är en del av den långsiktiga fastighetsförvaltningen. Gruppen består av engagerade trädgårdsarbetare, arbetsledare och projektledare. Utemiljögruppen arbetar dels på uppdrag av koncernens fastighetsbolag, dels med externa fastighetsägare som köper tjänsten av Einar Mattsson.

Nya vård- och omsorgsbostäder och upprustad malmgård27.6.2024 12:40:27 CEST | Blogginlägg

Samrådet om detaljplanen för kv. Sommaren 10 är avslutat. Nu löper planprocessen på där man bland annat behandla synpunkter och för dialog med Stockholms stad om nästa steg. Här planerar Einar Mattsson att uppföra ett modernt och trivsamt vård- och omsorgsboende för äldre. Genom att uppföra vård- och omsorgsboendet ges också de ekonomiska förutsättningar som krävs för att renovera och därmed rädda Hovings malmgård då Stockholms stad i informella samtal tackat nej till att återköpa gården.

”Ett Einar Mattsson-hus är byggt med omsorg och av kunniga hantverkare” — fredagsporträttet med Leif Larsson14.6.2024 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Efter 37 år på Einar Mattsson tänker trä-hantverkaren Leif Larsson nu sluta ställa väckarklockan. Det är dags att gå i pension efter att ha arbetat under tre generationer i den familjeägda koncernen Einar Mattsson. Arbetet med trästommen på befintlig byggnad i kvarteret Råttan sköt upp pensionen ett tag, men i juni är det dags att ägna mer tid för familj, hus och alla fordon.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye