Vision

Camilla Berlin från Linköping nominerad till fackförbundet Visions förbundsstyrelse

Dela

Camilla Berlin föreslås som ny ledamot i Visions förbundsstyrelse. Camilla Berlin jobbar som vårdadministratör inom Region Östergötland och är som vice ordförande i Vision Region Östergötland heltidsfacklig sedan åtta år. 

Camilla Berlin BILD: Privat
Camilla Berlin BILD: Privat

– Jag är hedrad. Jag brukar säga att alla ska kunna gå till jobbet och vara glada. Där kan Vision som fackförbund göra riktig skillnad i medlemmens liv och finnas där som stöttepelare, säger Camilla Berlin.

– Mitt engagemang och den kompetens jag byggt upp genom åren hoppas jag kunna föra Vision framåt i satsningen med att öka i facklig styrka. Jag ser också viktiga bitar som alla arbetsrättsfrågor med varsel, neddragningar och kompetensförsörjning, där Vision verkligen kan göra skillnad, och hur vi kan arbeta tvärfackligt i gemensamma för att påverka politiken, säger Camilla Berlin.

Visions kongress som hålls i Västerås den 3-5 oktober 2024 är Visions högst beslutande organ.

Läs om hela förslaget till ny förbundsstyrelse för Vision här:

Nominerade till förbundsstyrelsen (vision.se)

För ytterligare kommentarer, ring Camilla Berlin, telefon 072 – 212 52 54.

Kontakter

Bilder

Camilla Berlin BILD: Privat
Camilla Berlin BILD: Privat
Ladda ned bild

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden.

Våra 212 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO. 

Följ Vision

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vision

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye