Vision

Sonia Koppen från Göteborg föreslås som andra vice ordförande i fackförbundet Visions förbundsstyrelse

Dela

Sonia Koppen föreslås som ny ledamot i Visions förbundsstyrelse. Sonia Koppen jobbar som socialsekreterare i Göteborgs stad och är styrelseledamot i Visions Göteborgsavdelning.

Sonia Koppen BILD: Vision
Sonia Koppen BILD: Vision

– Jag känner mig otroligt hedrad över att vara föreslagen som ny andra vice ordförande för Vision. Ser fram emot att tillsammans med alla andra förtroendevalda arbeta för att våra medlemmar ska känna sig trygga och få ökat inflytande på sina arbetsplatser, säger Sonia Koppen.

– Vi vet att det är många medlemmar som haft det ekonomiskt tufft under de senaste åren. Vi ser även att lönegapet mellan män och kvinnor har slutat minska. Som parter på den svenska arbetsmarknaden har vi därför ett ansvar att se över hur vi tillsammans kan tackla problemet med att kvinnodominerade gruppers arbete kontinuerligt undervärderas, säger Sonia Koppen.

Visions kongress som hålls i Västerås den 3-5 oktober 2024 är Visions högst beslutande organ.

Läs om hela förslaget till ny förbundsstyrelse för Vision här:

Nominerade till förbundsstyrelsen (vision.se)

För ytterligare kommentarer, ring Sonia Koppen, telefon 073 – 300 42 20.

Kontakter

Bilder

Sonia Koppen BILD: Vision
Sonia Koppen BILD: Vision
Ladda ned bild

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden.

Våra 212 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO. 

Följ Vision

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vision

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye