NTM

Nya webbshopen Plockie erbjuder enkel, trygg och prisvärd shopping

Dela

Säg hej till Plockie – en ny webbshop för dig som gillar stilsäker heminredning och prisvärda produkter för en aktiv fritid.

Webbshopen Plockie riktar sig till medvetna konsumenter som vill handla hållbara och stilsäkra produkter till hemmet och trädgården. I shopen finns allt från snygga heminredningsdetaljer och spännande böcker till smarta trädgårdsprylar och ett stort utbud av varor för den som gillar natur- och uteliv

- Sortimentet i webbshopen är noga utvalt för att kunna erbjuda kvalitativa varor till ett förmånligt pris, säger Emelie Granlund, chef för den nya webbshopen. 

En e-handel som ger tillbaka till samhället

Plockie är en del av mediekoncernen NTM, ett av Sveriges största bolag för lokal media med verksamhet från Småland till Norrbotten. NTM är en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken. Allt överskott från Plockie går tillbaka till den redaktionella verksamheten. Genom att handla dina produkter hos oss stöttar du samtidigt den lokala journalistiken.

Hållbar shopping

Plockie är också ett hållbart alternativ för den som vill göra ett medvetet val. Vi ställer krav på våra leverantörer när det gäller hållbarhet och väljer i första hand leverantörer som har en tydlig hållbarhetsprofil. De produkter vi säljer i shoppen är noggrant utvalda av våra inköpare för att garantera kvalitativa produkter som håller över tid.

Dessutom erbjuder vi en hållbar leverans. Många av våra produkter levereras nämligen direkt hem till kundens brevlåda genom vår morgontidningsdistribution.

- Vi utnyttjar den redan befintliga leveranskedjan. Det är både smart och hållbart för miljön, något vi på Plockie brinner extra för, säger Emelie Granlund.

Kontakter

Bilder

Enkel, trygg och prisvärd shopping

Hos Plockie hittar du allt från snygg heminredning och spännande böcker till smarta trädgårdsprylar och produkter för en aktiv fritid. Här är det enkelt att plocka hem dina nya favoriter!

Plockie är en del av mediekoncernen NTM, Sveriges största bolag för lokal media. Våra lokala nyhetstitlar, från Vimmerby i söder till Kiruna i norr, når varje dag över en miljon läsare. Allt överskott från Plockie går tillbaka till den redaktionella verksamheten. Genom att handla dina produkter hos oss stöttar du samtidigt den lokala journalistiken.

Följ NTM

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från NTM

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye