Ledarna

Ledarna lanserar Chefsfakta: allt du behöver veta om chefer i siffror

Dela

Nu lanseras Chefsfakta, en portal där Ledarna samlat fakta och statistik om chefer. Syftet är att ge ökad kunskap kopplat till chefer och chefers vardag. På Chefsfakta kan du enkelt navigera i statistik gällande Sveriges chefer.

I Chefsfakta samlas och presenteras data om Sveriges chefer från statistikkällor som SCB och Ledarnas egen statistik. Här finns bland annat fakta om jämställdhet och chefers organisatoriska förutsättningar, med möjlighet att göra jämförelser mellan branscher, sektorer och regioner.  

- Det finns en stor efterfrågan på fakta och statistik om chefer. Vi får ofta förfrågningar kring hur det ser ut när det kommer till exempelvis det totala antalet chefer på olika nivåer, löneskillnader mellan chefer som är kvinnor eller män, säger Joakim Pettersson, chef Samhälle & Utredning på Ledarna.

För att möta den efterfrågan har Ledarna tagit fram Chefsfakta. Verktyget gör det möjligt att bygga och förmedla kunskap om chefer på ett pedagogiskt och användarvänligt sätt.

Här hittar du Chefsfakta

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Ledarna är Sveriges chefsorganisation med fler än 100 000 medlemmar – chefer i alla branscher och på alla nivåer. Hos oss får medlemmarna utveckling, råd och stöd i uppdraget som chef och kring den egna anställningen. Alltid med utgångspunkt i chefens individuella behov. Läs mer på ledarna.se.

Följ Ledarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ledarna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye