PR Direkt

Abonnemangsjakt - Ökad prispress bland mobilabonnemang

Dela

När allt fler lågprisoperatörer introduceras på svenska marknaden så fortsätter priskriget - något som svenska kunder jublar över.

Det fortsätter röra sig på den svenska lågprisoperatörsmarknaden och när allt fler billiga operatörer dyker upp och ger sig in i leken, fortsätter det rådande priskriget. Det är numera inte det lättaste att hitta det bästa mobilabonnemanget men tanke på dagens stora utbud av operatörer. Därför tar också allt fler konsumenter hjälp av en jämförelsetjänst för att ställa olika operatörer mot varandra, vilket hjälper dem att få en bättre översikt av utbudet. Något som är säkert, är att det idag finns ett abonnemang för alla smaker, oavsett om man är på jakt efter fri surf, billiga priser eller korta bindningstider.

”I och med att allt fler fristående lågprisoperatörer introducerats på marknaden så har också priskriget fortsatt. Detta är en klar fördel för kunderna då du idag kan hitta det bästa mobilabonnemanget efter särskilda önskemål till väldigt förmånliga priser. Oavsett om du som kund prioriterar fri surf eller utlandssamtal,” säger pressansvarig på Abonnemangsjakt.

Ett annat fenomen som blivit allt vanligare är att många av de större operatörerna har ett separat varumärke eller syskonmärke, som lockar kunder med specifika erbjudanden och låga priser. Den växande trenden av fristående lågprisoperatörer är en klar fördel för konsumenterna, då det resulterar i fler attraktiva erbjudanden att välja mellan. Abonnemangspriserna hos lågprisoperatörerna har också fortsatt att pressas ned för att behålla kunderna när nya vassare lågprisoperatörer fortsätter dyker upp. Hur hållbart det här är i det långa loppet återstår dock att se.

Om Abonnemangsjakt

Abonnemangsjakt är en jämförelsetjänst där konsumenter enkelt kan få en bra överblick över marknadens bästa mobilabonnemang, mobiloperatörer, och kontantkort. Sajten listar även utvalda företagsabonnemang och familjeabonnemang för den som vill samla hela företaget eller familjen i ett och samma abonnemang och samtidigt pressa ned kostnaderna.

Presskontakt

Namn: Mari Metsar

Epost: kontakt@abonnemangsjakt.se

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Vad händer med brittiska företag och LEI-koder vid Brexit?25.2.2021 14:21:15 CETPressmeddelande

Inom EU används identifieringskoden som kallas för LEI som står för Legal Entity Identifier för att man ska få till proper transaktionsrapportering. Det här är en global kod som sedan januari 2018 är ett måste för juridiska personer som vill handla med värdepapper. Alla stater inom EU har denna lag och så även Storbritannien vilket får många att undra vad som kommer att hända om det blir ett så kallat no-deal Brexit där man inte har någon särskild överenskommelse mellan EU och Storbritannien.

Svenska Eljouren stärker ungdomsidrott i samarbete med Svenska Padelförbundet15.2.2021 13:58:23 CETPressmeddelande

Nu teamar Svenska Eljouren upp som stolt partner till Svenska Padelförbundet. Fokus blir att stärka juniorverksamheten och bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom. Att ett liv i rörelse gör livet roligare är självklart för Svenska Eljouren – ett expansivt serviceföretag med lokala elektriker i hela Sverige som anpassar sig efter kundernas önskemål och inte tvärtom.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum