PR Direkt

Allt vanligare med olika streamingtjänster

Dela

Olika streamingtjänster blir allt vanligare för att titta på serier och någon enstaka film, men när det gäller att följa stora evenemang som fotbolls-VM eller klassiska program som Allsång på Skansen eller Bingolotto så är tvn fortfarande produkten framför alla andra.

För att få full koll på när sändningar börjar och vad som går på tv gäller det såklart att ha full koll på sin tv tablå. Med en bra tv tablå får du koll på alla kanaler från de klassiska SVT, TV4 och TV3 till mer nischade kanaler som Discovery eller Nickelodeon.

Numera går det snabbt och smidigt att hitta tv-tablåer på nätet och det är enkelt att ha koll på när en fotbollsmatch sänds eller när Allsång på Skansen drar igång. Under kvällar när det är flera olika program man vill titta på kan det vara väldigt bra att ha sin tv tablå nära till hands så att man kan planera kvällens tittande och se till att inte missa något.

Förr fanns ofta tv tablån längst bak i tidningen men i takt med att tidningar får färre och färre prenumeranter har det blivit allt vanligare att vända sig till tv tablåer online. Många papperstidningar har dessutom plockat bort tv-sidorna så flykten från tv-sidorna i tidningen är ömsesidig.

Något som är väldigt bra med tv tablåer online är att de är dynamiska. De börjar ofta med det program som är på just nu på varje kanal, så du slipper leta dig fram till den aktuella tiden och se program som redan sänts listade under varje kanals lista.

Det gör det också lättare att se vilka program som kommer härnäst eftersom de listas direkt på platserna under det aktuella program som visas just nu, vilket är i topp. Så för alla som regelbundet eller sporadiskt följer några program på tvn kan det vara en god idé att bokmärka en bra tv tablå online.

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum