Avesta kommun

Avesta kommun lanserar felanmälnings-app!

Dela

Teknisk Service lanserar en felamälnings-app. Syftet är att underlätta för dig som medborgare.

Via appen, eller Avesta kommuns webbplats, kan du snabbt och enkelt felanmäla problem i Avestas offentliga miljö. 

Du kan till exempel felanmäla:

- Hål i gata
- Nedfallna träd
- Trasig gatubelysning
- Lekparker
- Fulla papperskorgar
- Snöröjning

I din felanmälan kan du välja att bifoga ett foto eller ange GPS-koordinater, som ett komplement till din anmälan. Detta kan underlätta för vår personal som ska åtgärda problemet.

Som anmälare kan du välja att få återkoppling på ditt ärende via e-post eller sms. På så sätt kan du följa ärendets gång från det att felanmälan registrerats till dess att det åtgärdats.

"Jag tror starkt på den här funktionen. Den är framgångsrik i många andra kommuner. Den möjliggör en ärendehantering som förenklar drift och underhållsarbete för oss på Teknisk Service. Den förbättrar också servicen till medborgarna, vilket är det allra viktigaste!" säger Emil Forslund, planerare och utredare för väghållningen i Avesta kommun.

Appen för felanmälan finns att ladda hem gratis från App Store eller Google Play.

Nyckelord

Kontakter

Emil Forslund
Planerare och utredare väghållning, Avesta kommun
Tel. 0226-64 51 66
emil.forslund@avesta.se

Länkar

Om

Avesta kommun
Avesta kommun
Corneliusgatan 16
774 81 Avesta

0226-64 50 00https://www.avesta.se/

När du kommer till Avesta känner du styrkan i älven och värmen från människorna. En 400-årig industrihistoria blandar sig med allt det gröna, hissnande vackra i Koppardalen. Här hittar du kraften från stålet som formats vid martinugnarna under århundraden, idag en styrka hos alla de företag som hittar hit.
Här är det enkelt att verka, leva och andas. Dra några djupa andetag och dina lungor fylls av energi. Här finns plats för udda och lagom, visenter och köpcentrum. Masar och skating. Avesta är där utomhus är mer än Stora och Lilla Helvetet.

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

”Kickarnas kamp” för högstadieelever13.12.2019 15:57:52 CETPressinbjudan

Idag hamnar allt fler unga i djupa digitala beroenden samtidigt som skuldsättningen ökar dramatiskt. Finns det något samband och vad består detta i så fall av? Hur ser baksidan av myntet ut i den ständiga jakten på snabba dopaminhöjande kickar i vardagen? Detta och mycket mer kommer du få svar på i denna pinfärska dubbelföreläsning med de välkända experterna Patrik Wincent och Magnus Hedberg. På ett enkelt och lättillgängligt sätt dyker de ner i sina respektive expertområden och delar med sig av såväl vanliga fällor och konkreta tips som högintressanta utvecklingstrender.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum