Halebop

Bli OP – Arkadspel på köpet i höst med Halebops Limited Drop

Dela
Lagom till lägre temperaturer med hemmakvällar med kompisar presenterar Halebop ”The World’s Most Playful Subscription”. Tillsammans med Arcade Dreams har Halebop tagit fram ett exklusivt arkadspel för att du ska kunna bli OP, over powered. De första som köper en Samsung Galaxy S22 Ultra, 20 GB, den 29 september klockan 11.00 på halebop.se, får också arkadspelet. Dealen är värd cirka 30 000 kronor.

Arkadspelet Halebop x Arcade Dreams - Acme Premium HB Edition innehåller hela 90 klassiska arkad- och konsolspel. Det är fullspäckat med klassiska speltitlar som Shoot 'em up 1942 från Capcom,hack and slash-spelet Knights of the Round och självklart får man även med legendariska Mega Man 2 och Mega Man 3. Och när du behöver ta en paus från spelandet är den lika snygg som möbel och ger en lyxig retrokänsla till hemmet.

– Nostalgitrippen är real. Dealen innehåller det bästa av två världar. Samtidigt som du skaffar en ny high-tech-lur, får du en rejäl dos av lo-fi som inte gör någon ledsen, säger Sophie Lokko, marknadschef på Halebop. 

– Vi har maxat utbudet i de här unika spelmaskinerna med 90 noggrant utvalda speltitlar för att de lyckligt lottade kunderna hos Halebop ska kunna återuppleva magiska spelminnen. För de som aldrig haft möjlighet att gå in i en spelhall på sent 80- och 90-tal blir det ett enastående första möte med pixel-spelvärlden, säger Sophie Lokko, marknadschef på Halebop.

Se hela listan över vilka spel arkadspelet innehåller, här.

Arkadspelen släpps i en ytterst begränsad upplaga den 29 september, klockan 11.00 på halebop.se vid köp av en Samsung Galaxy S22 Ultra, 20 GB för 649 kronor i månaden. Delbetala 36 mån, bindningstid 24 månader. Först till kvarn gäller. Arkadspelen kommer med hårdvaran “Super Retro Cade” färdiginstallerad med licenserade spel så det är bara att koppla in dem och börja spela.

För mer information, kontakta gärna:

Maria Hazard, presskontakt Halebop, maria.hazard@obeya.se, 070-355 90 70

Bilder

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum