BranäsgruppenBranäsgruppen

Branäs avslutar en lyckad första sommarsäsong

Dela

I helgen är det dags för säsongsavslutning i Branäs. Skidanläggningens nya sommarsatsning har haft öppet sedan 1 juli och fått fantastisk feedback under hela säsongen, men på måndag börjar Branäs, som vann SLAO:s utmärkelse Årets skidanläggning 2021, ladda batterierna för vintersäsongen igen.

– Det är blandade känslor. Det är tråkigt att cykelsäsongen är över, men samtidigt är vi väldigt nöjda med vad vi har åstadkommit under sommaren. Feedbacken från gästerna har varit fantastisk, säger Branäsgruppens vd Anders Kjällström.

Sedan säsongsstarten 1 juli har besökare utforskat de olika aktiviteterna i Branäs, där framförallt cykling har stått i fokus. Utöver flowleder och cross country-leder för cykling finns bland annat även en padelbana, vandringsleder och discgolfbana.

– Målet med sommarsatsningen har varit, och kommer fortsatt vara, att erbjuda något för hela familjen. Majoriteten av besökarna har varit barnfamiljer och vi har i både gästenkäter och på plats fått väldigt mycket positiv kritik, vilket är ett tecken på att vi har lyckats. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla sommaren i Branäs, men först ska vi fokusera på vintern som kommer.

Branäs har öppet cykellederna och liften Sjöexpressen fredag–söndag, kl. 10.00–16.00. Därefter stänger man för säsongen, men padelbanan är fortsatt öppen tills vädret inte längre tillåter och det går som vanligt att boka boende även under hösten.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum