Branäsgruppen

Branäsgruppen anställer restaurangchef

Dela

Sveriges största privatägda skidanläggningsföretag; Branäsgruppen, har 16 serveringsställen med en total årlig omsättning på 75 miljoner kronor. Nu anställs en restaurangchef för att ytterligare höja kvalitet och upplevelse.

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidanläggningsföretag med sex skidanläggningar i storstadsnära lägen i Sverige. Företaget är även en stor aktör inom restaurang genom att de äger och driver alla serveringsställen på skidanläggningarna. Totalt har Branäsgruppen 16 serveringsställen med en total årlig omsättning på 75 miljoner kronor.

Ansvaret för restaurangverksamheten har tidigare legat under Branäsgruppens försäljningschef samt gruppens VD. Nu tar företaget ett målinriktat kliv framåt och anställer Wisam Salim som ansvarig för Branäsgruppens totala restaurangverksamhet.

Wisam kommer senast från hotell Ronja i Vimmerby och har en bakgrund som ansvarig för restaurangerna på Astrid Lindgrens Värld. En verksamhet som delar många likheter med Branäsgruppens verksamhet. Målgruppen är barnfamiljer, produkten sträcker sig från fika till middagsmat och de anställda är unga och säsongsanställda.

-Det är en härlig utmaning att driva restaurangverksamhet utifrån våra förutsättningar. Vi är stolta över våra restauranger och vi är förväntansfulla över att välkomna Wisam, hans engagemang och hans erfarenhet i arbetet med att ytterligare höja kvaliteteten på produkten säger Anders Kjällström, VD på Branäsgruppen.

Tjänsten tillträds 1 september och är stationerad på huvudkontoret i Karlstad.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum