SHL Svenska Hockeyligan AB

Dags för säsong två av eSHL!

Dela

eSHL, Svenska Hockeyligans e-sportsatsning, kommer nu tillbaka med säsong två som går av stapeln den 15 mars och pågår i 11 veckor. Samtliga 12 klubbar från fjolårets premiärsäsong är med även i år och denna säsong sänds eSHL i samarbete med C More.

Nytt för i år är att C More kliver in som samarbetspartners till den växande ligan. Det innebär att huvudsändningarna kommer gå att följa via TV4 Play och C More. Resterande matcher går att följa via klubbarnas egna Twitch-kanaler.

- Det är fantastiskt roligt att eSHL nu är tillbaka med säsong nummer två och att vi tillsammans med C More kan möjliggöra att fler kan ta del av vår liga. E-sportssektorn fortsätter växa och vi vill erbjuda hockeyunderhållning även för denna engagerade målgrupp, säger Johanna Hemming, chef varumärke, kommersiella rättigheter och kommunikation på SHL.

Matcherna kommer att spelas på måndagar och säsongsstart är den 15 mars, med starttid 19:00 på TV4 Play och C More.

- C More är, och har under många år varit, den självklara platsen för att följa SHL. Därför känns det som en självklarhet för oss att även klubbarnas satsning på eSHL finns tillgängligt att följa på C More och TV4 Play, säger Johan Cederqvist, chef för C Mores kanaler och rättigheter.

Formatet är detsamma för eSHL:s uppkommande säsong vilket innebär att det även fortsättningsvis spelas i lagformat.

På e.shl.se hittar ni mer info inför kommande säsongsstart.

Kontakter

Bilder

Om

SHL Svenska Hockeyligan AB
SHL Svenska Hockeyligan AB
Box 5095
121 16 Johanneshov

https://www.shl.se

SHL ska som företrädare för klubbarna i ligan tillvarata gemensamma sportsliga och kommersiella intressen, och hanterar bland annat medierättigheter samt gemensamma huvudsponsorskap. SHL ska verka för en långsiktig stark liga och för en stark svensk ishockey som står sig internationellt. Ägarna är de klubbar som spelar i SHL som säsongen 2020/2021 är: Brynäs IF, Djurgården Hockey, Frölunda Indians, Färjestad BK, HV71, IK Oskarshamn, Leksands IF, Linköping HC, Luleå Hockey, Malmö Redhawks, Rögle BK, Skellefteå AIK, Växjö Lakers och Örebro Hockey.

Följ SHL Svenska Hockeyligan AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från SHL Svenska Hockeyligan AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum