SHL Svenska Hockeyligan AB

Stricct Travel och SHL i nytt samarbete

Dela

Stricct Travel har i dagarna tecknat ett samarbetsavtal med SHL för kommande tre säsonger. Som partner till SHL kommer de medverka till att effektivisera och utveckla SHL:s resande. 

– Det är riktigt roligt att få förmånen att börja samarbete med SHL, Sveriges största liga i termer av räckvidd och besöksantal. SHL är en liga som präglas av professionalism i alla delar, något som också präglar Stricct Travel. Vi ska tillse att allt resande som sker inom ramen för SHL får de allra bästa förutsättningarna, säger Johan Wallertz på Stricct Travel.

Stricct Travel samarbetar med många organisationer inom just idrotten och deras spetskompetens inom detta fält är något som kommer komma väl till pass för SHL. 

Vi är mycket glada och nöjda över att få inleda samarbetet. Medarbetarna på SHL reser en hel del under en säsong och har därmed behov för hållbara lösningar och utmärkt service kring detta. Genom sin mångåriga erfarenhet inom idrott är Stricct Travel en perfekt match för SHL, säger Peter Allvin, kommersiell chef på SHL.

Kontakter

SHL ska som företrädare för klubbarna i ligan tillvarata gemensamma sportsliga och kommersiella intressen, och hanterar bland annat medierättigheter samt gemensamma huvudsponsorskap. SHL ska verka för en långsiktig stark liga och för en stark svensk ishockey som står sig internationellt. Ägarna är de klubbar som spelar i SHL som säsongen 2024/2025 är: Brynäs IF, Frölunda Hockey, Färjestad BK, HV71, Leksands IF, Linköping HC, Luleå Hockey, Malmö Redhawks, MoDo Hockey, Rögle BK, Skellefteå AIK, Timrå IK, Växjö Lakers och Örebro Hockey.

Följ SHL Svenska Hockeyligan AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från SHL Svenska Hockeyligan AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye