Bingolotto

Daniel Norberg och Alex Kvarnestig´s Akvarell i Bingolotto

Dela

På söndag gästas Bingolotto av nya popduon Akvarell som består av Daniel Norberg och Alex Kvarnestig.

Succékomikern Daniel Norberg tillsammans med producenten och låtskrivaren Alex Kvarnestig bildar tillsammans den nya popduon ”akvarell”. På en efterfest fann de varandra och startade duon för att tillsammans skapa och släppa musik som de själva älskar - feelgood pop på svenska med trallvänliga melodier.

Vännerna har båda gjort musik under många år på olika håll. Daniel med Melodifestivalen-parodier och i sketcher på sitt egna TV-program Mumbo Jumbo medan Axel skapat musik hos Musikmakarna i Örnsköldsvik. Daniel Norberg har gästat Bingolotto flertalet gånger och bland annat skrivit programmets 25-års jubileumlåt.

Söndagen den 20 september 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Akvarell till BingoLotto!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

Kaiak och Maia Hirasawa i Bingolotto3.10.2020 19:59:19 CESTPressmeddelande

På söndag gästas Bingolotto av bandet KAIAK som består av Emil Gullhamn och Marcos Ubeda. Båda två har varit artister, musiker och låtskrivare under många år och synts i program som ”Melodifestivalen”, ”Så Ska Det Låta” och ”Doobidoo”. Med sig har de även popikonen Maia Hirasawa som de samarbetar med i deras senaste låt som de kommer framföra i Bingolotto. Låten som är en duett heter ”This is just life” och släpptes i början av september. Söndagen den 4 oktober 2020, kl. 18.00 i TV4

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum