PR Direkt

Därför vill var femte kvinna göra ett skönhetsingrepp

Dela

Bellakliniken utförde nyligen en studie där de undersökte de vanligaste anledningarna till att kvinnor väljer att göra ett skönhetsingrepp. En annan studie som Aftonbladet/ Inizio publicerade under hösten 2019, visade att var femte kvinna är missnöjd med sina bröst och kan tänka sig att operera brösten.

Utseendet är viktigt för många idag, och brösten är en väsentlig del av kvinnans kropp. Skönhetsidealet idag handlar dock oftast inte om extrema resultat med stora och fasta bröst, utan i de flesta fall handlar det om att återställa brösten där man tar till metoder så som bröstlyft.

-       De flesta kvinnor vill ha ett par bröst som passar den egna kroppen. Idealet idag handlar om att vara vältränad, hälsosam och naturlig. Många kvinnor som kommer till oss vill återställa brösten efter en graviditet eller viktnedgång, eller helt enkelt göra ett bröstlyft när man har blivit äldre, förklarar av Dr Johan Nordquist, specialist i plastikkirurgi och klinikchef på Bellakliniken.

Dr Johan Nordquist har varit verksam inom området i många år, och har tydligt märkt att det har blivit mer och mer accepterat att ta till metoder som plastikkirurgi för att förändra sitt yttre. Att starta Bellakliniken var ett led i Johans ambition att kunna erbjuda förstklassig och högkvalitativ kirurgi för alla de som önskar hjälpa naturen på traven genom kroppsplastik och återfå formen med ett bröstlyft.

Det finns oändligt många anledningar till att kvinnor väljer att göra en operation eller bröstlyft. Många kvinnor som kommer till Bellakliniken vill utföra en skönhetsoperation på grund av att de känner sig missnöjda med formen eller storleken på sina bröst. Det kan också röra sig om att man önskar få brösten mer symmetriska om man har olika stora bröst.

Om Bellakliniken

Bellakliniken grundades 2012 av Dr Johan Nordquist efter att han sålt en tidigare klinik som han drev sedan 2001. Bellakliniken är en modern klinik där det personliga bemötandet står i fokus. Personalen har stor samlad erfarenhet av plastikkirurgi och andra estetiska behandlingar. Med Bellaklinikens nöjd-kundgaranti kan patienter säkert göra bröstlyft.

Presskontakt:

Namn: Frida Engström

E-postadress: frida.engstrom@prdirekt.se

Kontakter

Bilder

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum