Yamaha Motor Scandinavia AB

Dejta i (s)kärgården i sommar med ny dejtingtjänst

Dela

Vi är nog många som testat de lite halvtrista promenad-dejterna den senaste tiden, men nu finns det faktiskt en chans att gå på en dejt utöver det vanliga. Det är båtmotortillverkaren Yamaha som nu matchar ihop singlar för en blind date i skärgården – och alla kan ansöka.

Har du inte heller kunnat få nog av serier som Första Dejten och Gift vid första ögonkastet? Kanske har du till och med funderat på att söka själv? Nu finns det ytterligare en möjlighet att slippa swipea och låta någon annan ta hand om första mötet med en potentiell partner. Båttillverkaren Yamaha låter nu singlar ansöka om att få den ultimata dejten, komplett med båttur, skärgård och fjärilar i magen. 

- Att ha den allra första dejten på en båttur i skärgården är ju en perfekt start att kanske träffa the one. Och tänk vilken story det blir för de lyckliga tu om det blir fler dejter! Nu hoppas jag att alla kärlekstörstande singlar där ute tar chansen och söker, säger Lena Nygårdhs, Brand Specialist på Yamaha Motor Scandinavia.

Faktum är att en båttur i skärgården ses som en riktig vinnare för en dejt enligt en ny undersökning från Novus på uppdrag av Yamaha, där 21 procent av svenskarna såg det som den mest romantiska dejtaktiviteten. Minst romantisk? En biltur (bara 2 procent tyckte det var mest romantiskt). Vill du ytterligare öka dina chanser att få din drömpartner kan det faktiskt vara läge att satsa på den där båtdrömmen - 30 procent av svenskarna uppgav att en person med egen båt blir mer attraktiv som potentiell partner. 

Om du är sugen på att testa både kärleken och båtlivet kan du ansöka om en Dejt i Kärgården här: yamaha-motor.se/kargarden

 
Om undersökningen: 
Undersökningen har genomförts av Novus på uppdrag av Yamaha Motor Scandinavia, via webbintervjuer i Novus slumpmässigt rekryterade och representativa Sverigepanel. Totalt gjordes 1047 intervjuer med allmänheten. Undersökningen genomfördes under 15-21 april 2021 och hade en deltagarfrekvens på 59 procent. 

Kontakter

Sara Wikberg, presskontakt
sara@wikbergfrisk.se
073-312 89 77

Bilder

Om

Yamaha Motor Scandinavia AB
Yamaha Motor Scandinavia ABFölj Yamaha Motor Scandinavia AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Yamaha Motor Scandinavia AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum