Distriktstandvården

Distriktstandvården öppnar i Göteborg

Dela
Distriktstandvården meddelar idag att företaget etablerar sin första klinik i Göteborg. Etableringen sker genom ett samarbete med Tandkliniken Pärlan, som nu ansluter sig och byter namn till Distriktandvården Wieselgrensplatsen. Kliniken ligger på Hisingen och etableringen följer Distriktstandvårdens vision att bli det självklara tandvårdsvalet.
Till vänster: Margareta Lingefjärd,  Klinikansvarig Distriktstandvården Wieselgrensplatsen, till höger: Erik Alexandersson,  VD,  Distriktstandvården.
Till vänster: Margareta Lingefjärd, Klinikansvarig Distriktstandvården Wieselgrensplatsen, till höger: Erik Alexandersson, VD, Distriktstandvården.

”Jag är väldigt glad att nu få öppna vår första klinik i Göteborg. Vår ambition är att i stadig takt fortsätta att etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns, och där kändes Göteborg som ett naturligt nästa steg” – säger Erik Alexandersson, VD, Distriktstandvården. ”Det har varit särskilt viktigt att den första kliniken i Göteborg har ett gott renommé och vill bidra till att utveckla tandvården i regionen.”

Kliniken i Göteborg erbjuder allmän-, akut och estetisk tandvård för vuxna, och har sex behandlingsrum och 15 anställda. Klinikchef är Margareta Lingefjärd som drivit privatklinik i Göteborg sedan 1994.

”Jag är stolt över att få vara med från början i etableringen av den första kliniken i Göteborg, och jag ser fram emot att fortsätta driva verksamheten framåt” – säger Margareta Lingefjärd, klinikchef på Distriktstandvården Wieselgrensplatsen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Till vänster: Margareta Lingefjärd,  Klinikansvarig Distriktstandvården Wieselgrensplatsen, till höger: Erik Alexandersson,  VD,  Distriktstandvården.
Till vänster: Margareta Lingefjärd, Klinikansvarig Distriktstandvården Wieselgrensplatsen, till höger: Erik Alexandersson, VD, Distriktstandvården.
Ladda ned bild

Om

Distriktstandvården
Distriktstandvården
Solna Torg 4
171 45 Solna

08-35 60 00https://distriktstandvarden.se/

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Med 280 000 patientbesök om året och över 500 medarbetare har de en viktig roll i tandvården i Sverige. Distriktstandvården erbjuder allmän-, specialist-, akut- och mobil tandvård för både barn och vuxna.

Följ Distriktstandvården

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Distriktstandvården

Erik Alexandersson ny VD för Distriktstandvården5.5.2022 09:52:09 CEST | Pressmeddelande

Erik Alexandersson har utsetts till ny VD för Distriktstandvården. Erik har tidigare arbetat i ledande befattningar inom vård och omsorg, och kommer närmast från veterinärbranschen och företaget AniCura där Erik var Sverigechef för små och medelstora verksamheter. Erik kommer att efterträda grundaren Ibbe Gnem från den 16 maj, då Ibbe går över till en mer strategisk och rådgivande roll samt som styrelsemedlem på Distriktstandvården.

Polaris blir ny partner i Distriktstandvården1.9.2020 09:06:20 CEST | Pressmeddelande

Distriktstandvården har expanderat stabilt under sina år på marknaden och är idag en av Sveriges största privata tandvårdsaktörer. Nu breddar företaget ägarsidan och tar in bolaget Polaris som partner. ”Det känns väldigt bra. Vi har en gemensam vision om att göra den högkvalitativa tandvården tillgänglig för fler patienter och skapa trivsamma arbetsplatser för våra medarbetare”, säger Ibbe Gnem, vd för Distriktstandvården.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum