Distriktstandvården

Distriktstandvården slår upp portarna till nybyggd klinik i Vallentuna

Dela
Distriktstandvården meddelar idag att företaget öppnar en nybyggd klinik centralt i Vallentuna Centrum där man kommer att erbjuda allmän-, akut och estetisk tandvård för vuxna och barn.

”Det är viktigt för oss att etablera nya kliniker där vi ser att det finns ett behov av tandvård. Vallentuna är en kommun i tillväxt, vilket gör det till ett naturligt nästa steg i vår expansion. Vi ser fram emot att kunna erbjuda tillgänglig tandvård för hela familjen, dessutom på ett centralt läge mitt i Vallentuna centrum”, säger Erik Alexandersson, VD på Distriktstandvården.

Den nya kliniken i Vallentuna kommer att följa Distriktstandvårdens interiörskoncept där man vill skapa en trivsam miljö för tandvårdsrädda patienter, och även utmana föreställningen om hur en tandvårdsklinik ser ut. Konceptet innefattar behagliga färger, lekfulla detaljer och digitala inslag som bidrar till ett modernt och avslappnat uttryck. Arkitekten bakom interiörskonceptet är Studio Peter Lundbergh. Kliniken kommer att ha sju behandlingsrum och öppnar under våren 2023.

Distriktstandvården är i en expansionsfas och kommer att öppna fler kliniker under 2023. Utöver kliniken i Vallentuna har Distriktstandvården över 30 kliniker i Stockholm, Uppsala och Göteborg. Distriktstandvården har öppet årets alla dagar och erbjuder även specialisttandvård. Patienterna har tillgång till alla kliniker när helst de behöver.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Distriktstandvården
Distriktstandvården
Solna Torg 4
171 45 Solna

08-35 60 00https://distriktstandvarden.se/

Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- samt estetisk tandvård, har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet samt två specialistkliniker i Stockholm. Med 280 000 patientbesök om året och över 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige. Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns, med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet.

Följ Distriktstandvården

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Distriktstandvården

Tandregleringen Kronan blir en del av Distriktstandvården29.3.2023 09:59:11 CEST | Pressmeddelande

Tandregleringen Kronan, en av de största privata tandregleringsklinikerna i Sverige, är nu en del av Distriktstandvården. Kliniken startades 2001 av ortodontisterna Ola Mörndal och Georg Erdelyi, som vid den tiden var en av de första privata ortodontiklinikerna i Stockholm. Så småningom expanderades Tandregleringen Kronan och kliniken i Liljeholmen Centrum öppnades 2010. Cecilia Renaud och Shabnam Ganji tog sedan över kliniken 2018.

Erik Alexandersson ny VD för Distriktstandvården5.5.2022 09:52:09 CEST | Pressmeddelande

Erik Alexandersson har utsetts till ny VD för Distriktstandvården. Erik har tidigare arbetat i ledande befattningar inom vård och omsorg, och kommer närmast från veterinärbranschen och företaget AniCura där Erik var Sverigechef för små och medelstora verksamheter. Erik kommer att efterträda grundaren Ibbe Gnem från den 16 maj, då Ibbe går över till en mer strategisk och rådgivande roll samt som styrelsemedlem på Distriktstandvården.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum