Elscooter på köpet med Halebop och Dogge

Dela

På torsdag den 7 maj får de som skaffar ett abonnemang med tillhörande mobil hos Halebop en elscooter på köpet, värd 4 490 kronor. Det görs i samarbete med den folkkära artisten Douglas Léon, mer känd under artistnamnet Dogge Doggelito, som ger nytt liv åt en tio år gammal hit.

Dogge Doggelito med "Elscooter på köpet" för Halebop.
Dogge Doggelito med "Elscooter på köpet" för Halebop.


– Det är jättekul att Halebop kom med idén att återuppliva min gamla hit. Jag hoppas att många ska uppskatta både att se den uppdaterade filmen och få ett schysst erbjudande med elscooter på köpet, säger Douglas Léon.

Lagom till sommaren passar Halebop och Dogge Doggelito på att återuppliva artistens tio år gamla hit ”Cykel på köpet” där han nu parafraserar de ”cykel på köpet”-filmer han gjorde för Elgiganten 2010. Men på ett decennium har utvecklingen gått framåt och Halebop kommer istället att erbjuda sina kunder en elscooter på köpet. För Dogge har också mycket hunnit hända på tio år och istället för att spela in i ett garage är videon nu filmad i ett radhusområde.

– Vi gillar verkligen våra kunder och dom gillar när vi hittar på nya roliga grejer, så jag hoppas att de ska bli glada över en schysst deal med elscooter på köpet. Vem kan motstå en elcykel? Dessutom passar det jättebra nu när man helst ska undvika att resa med kollektivtrafiken, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Den limiterade dealen gäller mobiltelefonen Xiaomi Mi Note 10 128GB ihop med ett Halebop-abonnemang på 12GB för 399 kronor i månaden. Elscootern är en Xiaomi Mi elscooter M365 och har ett värde på 4 490 kronor. Dealen gäller den 7 maj, så långt lagret räcker.

Ytterligare pressmaterial
- Intervju med Dogge Doggelito

- Video "Elscooter på köpet": https://www.youtube.com/watch?v=D80wTRTkNaY&feature=youtu.be

Nyckelord

Kontakter

Johanna Sahlman, Head of Halebop, johanna.sahlman@halebop.se

Bilder

Dogge Doggelito med "Elscooter på köpet" för Halebop.
Dogge Doggelito med "Elscooter på köpet" för Halebop.
Ladda ned bild
Dogge Doggelito.
Dogge Doggelito.
Ladda ned bild
Dogge Doggelito.
Dogge Doggelito.
Ladda ned bild

Dokument

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum