Avesta kommun

En dag tillsammans - för hela Avesta

Dela
En dag tillsammans! Det är rubriken för Avestas Företagardag som arrangeras 31 mars. Mötesplatsen är Verket och dagen kommer att bjuda på mängder av inspiration, information, upplevelser och möten, från tidiga morgon till aftonen.

Bakom dagen står samlingsnamnet ReStart Avesta, ett samarbete mellan i första hand Swedbank, Nyföretagarcentrum och Avesta kommun.

- Efter pandemin såg vi på banken att företag behövde entusiasmeras men också öka sin kompetens. Tillsammans kan vi fylla ett behov av utbildningar, seminarier och föreläsningar, säger bankchef Cihan Kizil som gärna ser att fler engagerar sig i näringslivet.

Resultatet blev flera välbesökta mindre utbildningar. Nu tar ReStart ett steg till och bjuder in såväl Avestas företagare som allmänhet till Företagardagen 2023.

Detta är en inbjudan till media

för att berätta om vårt samarbete men framför allt om Företagardagen och dess program

Välkommen

Tisdag 21 mars kl 15.00
i Johnsonsalen i Koppardalen Utvecklingscentrum, Polervägen 12, i Avesta.

hälsar
Swedbank, Nyföretagsarcentrum och Tillväxt Avesta

För frågor
Kontakta Kerstin Eriksson, Tillväxt Avesta, tel 0226 64 56 93 eller
Mejl: kerstin.eriksson@ avesta.se 

Bilder

Om

Avesta kommun
Avesta kommun
Corneliusgatan 16
774 81 Avesta

0226-64 50 00https://www.avesta.se/

När du kommer till Avesta känner du styrkan i älven och värmen från människorna. En 400-årig industrihistoria blandar sig med allt det gröna, hissnande vackra i Koppardalen. Här hittar du kraften från stålet som formats vid martinugnarna under århundraden, idag en styrka hos alla de företag som hittar hit.
Här är det enkelt att verka, leva och andas. Dra några djupa andetag och dina lungor fylls av energi. Här finns plats för udda och lagom, visenter och köpcentrum. Masar och skating. Avesta är där utomhus är mer än Stora och Lilla Helvetet.

Följ Avesta kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Avesta kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum