Distriktstandvården

Erik Alexandersson ny VD för Distriktstandvården

Dela
Erik Alexandersson har utsetts till ny VD för Distriktstandvården. Erik har tidigare arbetat i ledande befattningar inom vård och omsorg, och kommer närmast från veterinärbranschen och företaget AniCura där Erik var Sverigechef för små och medelstora verksamheter. Erik kommer att efterträda grundaren Ibbe Gnem från den 16 maj, då Ibbe går över till en mer strategisk och rådgivande roll samt som styrelsemedlem på Distriktstandvården.
Till vänster Erik Alexandersson, till höger Ibbe Gnem.
Fotograf: Eric Friman
Till vänster Erik Alexandersson, till höger Ibbe Gnem. Fotograf: Eric Friman

”Jag är glad och stolt över att kunna presentera Erik Alexandersson som ny VD för Distriktstandvården. Vi känner en stolthet i att skapa kvalitetsledande tandvård för alla våra patienter,  och jag ser fram emot att tillsammans med Erik utveckla Distriktstandvården framåt.” - säger Ibbe Gnem, strateg och rådgivare, Distriktstandvården. 

”Genom åren har Distriktstandvården haft en fantastisk utveckling och är idag en av de ledande aktörerna i branschen. Jag är otroligt taggad och stolt över förtroendet att få leda Distriktstandvården in i framtiden och att få göra detta tillsammans med alla fantastiskt duktiga kollegor” - säger Erik Alexandersson, VD, Distriktstandvården. 

Distriktstandvården grundades 2010 av Ibbe Gnem och Jan Lindqvist efter ett beslut som innebar att Folktandvården skulle avyttra 10 kliniker till en privat aktör. Idag har Distriktstandvården över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Sedan 2020 är Polaris Equity en av huvudägarna.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Till vänster Erik Alexandersson, till höger Ibbe Gnem.
Fotograf: Eric Friman
Till vänster Erik Alexandersson, till höger Ibbe Gnem. Fotograf: Eric Friman
Ladda ned bild
En av Distriktstandvårdens kliniker. Fotograf: Stellan Herner
En av Distriktstandvårdens kliniker. Fotograf: Stellan Herner
Ladda ned bild

Länkar

Om

Distriktstandvården
Distriktstandvården
Solna Torg 4
171 45 Solna

08-35 60 00https://distriktstandvarden.se/

Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Vi har också en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet samt två specialistkliniker på Östermalm och Kungsholmen i Stockholm. 

Följ Distriktstandvården

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Distriktstandvården

Tandregleringen Kronan blir en del av Distriktstandvården29.3.2023 09:59:11 CEST | Pressmeddelande

Tandregleringen Kronan, en av de största privata tandregleringsklinikerna i Sverige, är nu en del av Distriktstandvården. Kliniken startades 2001 av ortodontisterna Ola Mörndal och Georg Erdelyi, som vid den tiden var en av de första privata ortodontiklinikerna i Stockholm. Så småningom expanderades Tandregleringen Kronan och kliniken i Liljeholmen Centrum öppnades 2010. Cecilia Renaud och Shabnam Ganji tog sedan över kliniken 2018.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum