PR Direkt

Esa Pruikkonen startar välgörenhetskampanj

Dela

Esa Pruikkonen nöjer sig inte med att förädla fastigheter utan väljer också att lansera en välgörenhetskampanj. De vill också uppmana fler företag och privatpersoner att engagera sig i välgörenhet.

Esa Pruikkonen vill göra skillnad med sin välgörenhetskampanj och förhoppningen är att bolaget i framtiden ska förknippas mer med välgörenhet och socialt ansvarstagande. Inom många branscher har det blivit alltmer vanligt att kommunicera välgörenhet och socialt ansvar som ett mervärde för konsumenter vid köpet. Inom bygg- och fastighetsbranschen är det dock ännu relativt nytt, men Esa Pruikkonen är övertygade om att det är minst lika relevant att ta socialt ansvar i dessa branscher. Esa Pruikkonen tror att ett socialt ansvarstagande är lönsamt i längden och vill med sin välgörenhetskampanj uppmana fler verksamheter och privatpersoner till att vara med och bidra till en bättre framtid. Fler verksamheter kan till exempel vara med och bemöta sociala utmaningar genom att donera pengar och sätta av tid till välgörenhet.

Allmänheten uppmärksammar noga vad ett företag stöder ock även hur deras produkter, tjänster och satsningar påverkar miljön. Ur en PR-synvinkel så är det en bra möjlighet för verksamheter att visa allmänheten att de vill bidra med något utan att ha vinstmaximering som fokus. Intresset för socialt ansvar och välgörenhet har generellt haft en ökning i Sverige de senaste åren.

En av anledningarna är att det numera är mycket enkelt att donera pengar åt välgörenhet. Den nya mjukvaran gör att det går smidigt och snabbt att starta insamlingar online. Varje år startar många företag insamlingar online till forskning och stödverksamhet. Det är ett smidigt sätt att vara med i kampen mot allt från fattigdom och hjärt-kärlsjukdomar till cancer och diabetes. Esa Pruikkonen har valt att stötta:

Esa Pruikkonen för Hjärt och Lungfonden

Esa Pruikkonen för Röda Korset

 

Esa Pruikkonen tar socialt ansvar

Esa Pruikkonen är specialister på kommersiell fastighetsförvaltning och deras uppdrag innefattar både renovering och ombyggnationer samt utveckling av planlösningar och förädling av kommersiella lokaler. Esa Pruikkonen har sedan grundandet av företaget av tagit en ledande roll där de månar om ett hållbarhetstänk och en lönsamhet som lämnar minimala spår på miljö och omgivning. De har därmed ett långsiktigt hållbarhetstänk från start till slutmål av varje projekt de tar sig an och har som målsättning att alltid sätta både människa och miljö i centrum. För att säkerställa att Esa Pruikkonens projekt uppfyller detta för de kontinuerlig dialog med medborgare och blivande hyresgäster.

För Esa Pruikkonen är det en självklarhet att visa hänsyn mot människor och miljön i alla avseenden, både när det kommer till deras uppdrag, material och sättet de arbetar på. I framtiden kommer Esa Pruikkonen fortsätta sitt engagemang och att bemöta sociala och miljörelaterade utmaningar genom att donera pengar och sätta av tid till välgörenhet.

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum