Pressmeddelande Direkt

Esa Pruikkonen startar välgörenhetskampanj

Dela

Esa Pruikkonen nöjer sig inte med att förädla fastigheter utan väljer också att lansera en välgörenhetskampanj. De vill också uppmana fler företag och privatpersoner att engagera sig i välgörenhet.

Esa Pruikkonen vill göra skillnad med sin välgörenhetskampanj och förhoppningen är att bolaget i framtiden ska förknippas mer med välgörenhet och socialt ansvarstagande. Inom många branscher har det blivit alltmer vanligt att kommunicera välgörenhet och socialt ansvar som ett mervärde för konsumenter vid köpet. Inom bygg- och fastighetsbranschen är det dock ännu relativt nytt, men Esa Pruikkonen är övertygade om att det är minst lika relevant att ta socialt ansvar i dessa branscher. Esa Pruikkonen tror att ett socialt ansvarstagande är lönsamt i längden och vill med sin välgörenhetskampanj uppmana fler verksamheter och privatpersoner till att vara med och bidra till en bättre framtid. Fler verksamheter kan till exempel vara med och bemöta sociala utmaningar genom att donera pengar och sätta av tid till välgörenhet.

Allmänheten uppmärksammar noga vad ett företag stöder ock även hur deras produkter, tjänster och satsningar påverkar miljön. Ur en PR-synvinkel så är det en bra möjlighet för verksamheter att visa allmänheten att de vill bidra med något utan att ha vinstmaximering som fokus. Intresset för socialt ansvar och välgörenhet har generellt haft en ökning i Sverige de senaste åren.

En av anledningarna är att det numera är mycket enkelt att donera pengar åt välgörenhet. Den nya mjukvaran gör att det går smidigt och snabbt att starta insamlingar online. Varje år startar många företag insamlingar online till forskning och stödverksamhet. Det är ett smidigt sätt att vara med i kampen mot allt från fattigdom och hjärt-kärlsjukdomar till cancer och diabetes. Esa Pruikkonen har valt att stötta:

Esa Pruikkonen för Hjärt och Lungfonden

Esa Pruikkonen för Röda Korset

 

Esa Pruikkonen tar socialt ansvar

Esa Pruikkonen är specialister på kommersiell fastighetsförvaltning och deras uppdrag innefattar både renovering och ombyggnationer samt utveckling av planlösningar och förädling av kommersiella lokaler. Esa Pruikkonen har sedan grundandet av företaget av tagit en ledande roll där de månar om ett hållbarhetstänk och en lönsamhet som lämnar minimala spår på miljö och omgivning. De har därmed ett långsiktigt hållbarhetstänk från start till slutmål av varje projekt de tar sig an och har som målsättning att alltid sätta både människa och miljö i centrum. För att säkerställa att Esa Pruikkonens projekt uppfyller detta för de kontinuerlig dialog med medborgare och blivande hyresgäster.

För Esa Pruikkonen är det en självklarhet att visa hänsyn mot människor och miljön i alla avseenden, både när det kommer till deras uppdrag, material och sättet de arbetar på. I framtiden kommer Esa Pruikkonen fortsätta sitt engagemang och att bemöta sociala och miljörelaterade utmaningar genom att donera pengar och sätta av tid till välgörenhet.

Om

Pressmeddelande Direkt
Pressmeddelande Direkt
Gamla Södertäljevägen 4
129 55 Hägersten

010-551 75 00https://pressmeddelandedirekt.se/

Pressmeddelande Direkt hjälper företag att nå ut till Sveriges medier.

Följ Pressmeddelande Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Pressmeddelande Direkt

Nischaktörer ökar konkurrensen inom finansbranschen1.12.2019 09:00:00 CETPressmeddelande

Finansbranschen har utvecklats enormt mycket de senaste årtiondena. Branschen har gått från att vara en tämligen stel struktur för finansiering av företag och bostäder till att bli en bransch som är mycket aktiv och ger flexibla kreditlösningar till konsumenter. Finansmarknaden har nu drag av hur den såg ut på det glada 80-talet och det skrämmer Riksbanken och Finansinspektionen som kommer ihåg fastighetskrisen, kronkrisen och den lågkonjunktur som följde på 90-talet. Men trots ökade regleringar finns det ingenting som nu tyder på någon särskild avmattning när det gäller hushållens lånande. Fintech En helt ny företeelse på marknaden är det som kallas för ”fintech”. Detta är företag som kombinerar teknik med finans. I denna grupp av företag finns det enormt många framgångssagor. Det är företag som utnyttjat modern teknik för skapa en modern finansiell tjänst. Vipbanks.se är ett exempel på ett företag som genom att använda modern teknik kunnat introducera en mycket raffinerad teknik för

EM-fotboll.se lanserar reseguide som hjälper fansen till EM30.11.2019 22:55:25 CETPressmeddelande

Fotbollssajten Em-fotboll.se har sedan starten 2013 växt till en sajt som återkommande följer de svenska fotbollslandslagens deltagande i EM. Bevakningen av herrarnas EM-kval under året som gått har varit en stor succé och nu blickar de fram mot en sommar med ännu mer fotboll. Sveriges avancemang till mästerskapet har skapat stor glädje hos fansen som redan nu letar information om de tolv värdstäderna.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum