Bingolotto

Eva Rydberg i BingoLotto

Dela

På söndag gästar Eva Rydberg och Danne Stråhed BingoLotto, aktuella med klassikern Fars lilla tös på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Programledare är Lotta Engberg.

Eva Rydberg och Danne Stråhed 

Eva Rydberg gästar Lotta Engberg på söndag, aktuell med nybearbetningen av den gamla klassikern Fars lilla tös, Rydbergs 25:e uppsättning som teaterchef på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Fars lilla tös är en riktig klassiker i äkta Fredriksdalsanda med sång, dans och härlig komik. I år firar Eva Rydberg 25 år som chef på Fredriksdalsteatern och 60 år som artist. Dessutom passar Fredriksdal som friluftsmuseum på att fylla 100 år. 

Danne Stråhed är en artist och låtskrivare med ett förflutet i bl.a. dansbandet Wizex. Danne har tidigare även samarbetat med Eva Rydberg i tidigare uppsättningar på Fredriksdalsteatern.

Programledare på söndag är Lotta Engberg.

BingoLotto – Söndag 6 maj kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum