Svenska Flygsportförbundet

FIlmen Hitta din flygsport är publicerad

Dela

För att stötta våra 366 medlemsföreningar med verksamhet i 192 kommuner att rekrytera medlemmar har Svenska Flygsportförbundet släppt en informationssajt Hitta din flygsport. Vår förhoppning är att locka nya flygsportare till våra föreningar och då gärna även kvinnor och unga.

Det är inte ovanligt att människor inte har en aning om alla flygsporter som finns. Det betyder att det är risk att vi inte lockar till oss potentiella medlemmar. Därför har Svenska Flygsportförbundet gjort en informationssajt "Hitta din flygsport" där finns bland annat en informationsfilm med samma namn. Uppdraget Börje Andersson fick med att göra filmen var att presentera flygsporten från ett ungtperspektiv och också visa på möjligheten för kvinnor att hitta sin flygsport. 

Nu uppmanar vi våra flygsportare, vänner och bekanta att både titta på innehållet och sprida det i sina nätverk.

Missa inte möjligheten att prova-på en flygsport i sommar!

Stort tack på förhand. 

Hitta din flygsport
Fler videor

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Svenska Flygsportförbundet
Svenska Flygsportförbundet
Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

0702-925011http://www.flygsport.se

Svenska Flygsportförbundet (FSF) är ett specialidrottsförbund i Riksidrottsförbundet. Inom Svenska Flygsportförbundet finns de åtta flygsporterna ballongflyg, fallskärmshoppning, hängflyg, konstflyg, modellflyg, motorflyg, segelflyg & skärmflyg, Vi har 366 medlemsklubbar som har knappt 22 000 personer i sina medlemsregister.

Svenska Flygsportförbundet är ansluten till Fédération Aéronautique Internationale (FAI). FAI arbetar främst med tävling på internationell nivå.

Följ Svenska Flygsportförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Flygsportförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum