Länstrafiken Örebro

Från 3 januari 2022 betalas alla Serviceresor via faktura

Dela

Nu blir alla resor med Serviceresor smidigare. Från och med 3 januari 2022 kommer kunder som nyttjar Serviceresor att bli fakturerade i efterhand för sina resor. Detta då betalning med faktura blir ett förvalt betalsätt för sjukresor, färdtjänst och riksfärdtjänst.

Fotograf: Alexander von Sydow
Fotograf: Alexander von Sydow

I april 2021 infördes faktura som standard för sjukresor, som en del i den digitala utvecklingen och projektet Kontantfritt resande. Nu inför Serviceresor även betalsättet faktura som standard för alla riksfärdtjänst- och färdtjänstresor. De resor som varje kund genomför kommer att samlas på en faktura som skickas ut månaden efter resorna gjorts.


- Det är jätteroligt att vi kan erbjuda kontantfritt resande även för riksfärdtjänst- och färdtjänstresor. Vi hoppas och tror att våra kunder tycker att det blir smidigare och enklare att resa med oss. Med en minskad hantering av kontanter och betalkort i fordonen ökar också tryggheten vid resan för både förare och resenär, säger Staffan Juliusson, chef för Serviceresor inom Region Örebro län.


Som tidigare kommer det fortfarande vara möjligt att betala sin resa direkt i fordonet. Den kund som inte önskar betala sina resor via faktura behöver meddela Beställningscentralen det från och med 3 januari 2022.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Fotograf: Alexander von Sydow
Fotograf: Alexander von Sydow
Ladda ned bild

Om

Länstrafiken Örebro
Länstrafiken Örebro
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.lanstrafiken.se

Länstrafiken är en del av Region Örebro län som ansvarar för kollektivtrafiken i Örebro län. Länstrafiken vill förenkla vardagen för människor och bidra till minskad klimatbelastning.

Följ Länstrafiken Örebro

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länstrafiken Örebro

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum